Osvěžte svůj domov bílou klasikou i skleněným originálem! Dveře od SAPELI vás nezklamou

Dveře, které vás doma budou bavit každý den? Díky hře světla a stínů, kterou na nich rozehrají sluneční paprsky, vás mohou skleněné dveře Sapglass od SAPELI bavit opravdu dlouho. V kombinaci s gravírovaným motivem dodají vašemu domovu světlo a originální efekt, nyní navíc za výhodnou cenu!  A pokud se při výběru nových dveří stále nemůžete rozhodnout, vsaďte jednoduše na bílou klasiku. Projasní váš interiér a skvěle s ní zkombinujete jakékoliv další interiérové prvky.

S nabídkou dveří od DODO for life máte možnost výběru z mnoha dekorů a kombinací motivů. I proto je někdy velice těžké si vybrat, snad každý chce totiž pro svůj domov to nejlepší a za dobrou cenu.

Proto máme pro vás dvě inspirace interiérů, které vašemu domu jen tak nezevšední a navíc se skvěle kombinují s okolními prvky. Tím prvním jsou skleněné interiérové dveře Sapeli. V interiéru působí originálně a díky hře světla a gravírovaného motivu, který si nyní na dveře můžete vybrat zdarma, je výsledný efekt okouzlující a pokaždé jiný! Proto se do nich snadno zamilujete.

Pokud si právě vybíráte nové dveře do svého domu či bytu, doporučujeme vybrat si minimálně jedny skleněné! Krásně váš domov projasní a ozdobí. Využijte také skvělou nabídku gravírovaného motivu zdarma. U jednoduchého motivu je na výběr 18 vzorů a neplatíte ani korunu navíc. U složitých motivů nabízíme 8 variant, ale také oboustranné gravírování ve 2 provedeních a se slevou 2000 Kč bez DPH.

K dostání jsou v základním rozměru 80 x 197 centimetrů bez dekoru již od 6 262 Kč bez DPH. A pokud si vyberete jednoduché gravírování, zaplatíte stejnou cenu!

Pokud ale váháte a nemůžete se rozhodnout nad variací dekorů, pak neuděláte chybu, vsadíte-li na bílou barvu. Univerzální, projasňující barva sluší snad každému interiéru. Nemusíte si ani příliš lámat hlavu, jestli je zvládnete sladit s okolním vybavením a prvky.

Dveře Sapeli v interiéru jsou nabízeny v ekologické a ekonomické bílé barvě EKO. Na dveře se postupně aplikuje 6 vrstev ekologicky šetrné barvy a UV laku. K tomu si vyberete zárubně a rámečky v povrchu CPL bílá hladká, barevně perfektně sladěné s dveřmi.

Na ručně lakované bílé dveře získáte slevu 16 %. Oceníte jak jejich hladký povrch, tak i kvalitní hrany a  stejně lakované zárubně. Tyto bílé dveře si můžete zvolit také ve výšce 210 cm a to zcela BEZ PŘÍPLATKU.

Kde značkové prodejny DODO for life najdete? Inspirace dveří Sapeli na vás čeká v řadě prodejen v Praze, ale také v Mladé Boleslavi nebo Plzni a v dalších partnerských prodejnách.
21.06.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444