Originální nábytek Fast

Výrobky ateliéru Fast Interier & Design udivuje svou netradičností a půvabem již několik let. Produkce firmy podle návrhů manželů Lexových, realizovaných pod značkou Fast, získala řadu ocenění např.: Vynikající design 1995, udělenou design centrem ČR, Grand Prix Zlatý kříž 1996 v kategorii českých výrobců.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Sestava ASC 422, vytvořená ze systému ADATA nabízí prvotřídní řešení pro přehledné ukládání velkého množství knih. Přední přejíždějící moduly umožňují snadný a rychlý přístup ke knihám umístěným v zadní části.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Přídavný modul BASE systému ADATA může sloužit i jako samostatná skříňka pro HiFi a TV. Ve střední části poskytuje dostatek prostoru pro umístění TV velkých rozměrů. Vnitřní vybavení skříňky se dodává podle přání zákazníka. Nabízí výsuvné police pro pohodlné skladování velkého množství CD nebo pořadače videokazet pro střední zásuvku. Modul BASE může být umístěn i na kolečkách.
07.05.2003 | Martin Vápeník

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444