Originální dárek pod stromeček? Designové osvětlení

Lámete si hlavu nad tím, co letos pořídit pod stromeček? Máte už plné zuby kupování stále stejných věcí dokola? Na knihy, ponožky a svetry letos zapomeňte. Udělejte svým blízkým radost něčím, co je stoprocentně překvapí – interiérovým osvětlením.

Posviťte si na dárky

Můžete stát frontu na klenoty, nebo strávit hodiny na internetu hledáním něčeho opravdu originálního, ale jde to i snadněji a rychleji. Bez front a zdlouhavého procházení e-shopů.

Designové osvětlení je krásné na pohled, originální a taky praktické. Stačí si jen vybrat, zda ho pořídíte do obývacího pokoje, koupelny nebo do kuchyně. Co ocení vaši blízcí raději? Centrální světlo, nebo lampu, která rozsvítí i ty nejtmavší kouty?

Nemusíte se omezovat pouze na interiérová svítidla. Pokud máte dům, nebo třeba jen chcete prosvítit balkon, zaměřte se na svítidla s minimální ochranou proti dešti a prachu IP44. Čím vyšší číslo, tím lépe.

Velký výběr i odborné rady najdete na webu českého výrobce kvalitních svítidel Fulgur.
07.12.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444