Odsavače a digestoře do moderní kuchyně

Během tepelné přípravy jídla nezbytně dochází ke vzniku plynných látek. Jejich zápach při vaření je velmi nepříjemný, a tak se ho musíme zbavit pomocí digestoří a odsávačů par. Skvělou volbu mezi těmito kuchyňskými přístroji představuje FABER s širokou nabídkou sortimentu.

Jedná se o naprostou jedničku v oblasti designu a technologií vyráběnou v Itálii. Zákazník si může vybrat z celé řady modelů odsavačů a digestoří hodících se do interiéru moderní kuchyně, ať už se jedná o typ vestavěný, případně k volnému zavěšení. Nyní si některé z nich představíme podrobněji.  

Vestavná digestoř Flexa

Výhodou tohoto vestavného odsavače je fakt, že zbytečně nezabírá prostor. Ve své ceně navíc nabízí vynikající užitnou hodnotu. Jeho výsuvná část pomáhá odsávat páry a po vysunutí se produkt sám spustí v předvoleném režimu. Pracovní desku osvětluje dvojice LED diodových žárovek. Digestoř Flexa je nabízena v bílém provedení, váží šest kilo a potěší nízkou hlučností do sedmdesáti decibelů. V rámci příslušenství lze obstarat také sadu uhlíkových filtrů případně zpětnou klapku FABER.

 

Recirkulační model pod skříňku

Mezi nejprodávanější modely patří FABER 2740 PB SRM W A60. Jedná se o podvěsný odsavač par, který se zabudovává pod skříňku. Stejně jako vystavěná digestoř nabízí výhodný poměr ceny a užitné hodnoty. Ovládá se skrze tlačítka a jeho odtahové potrubí je možné napojit z horní části digestoře i zezadu. Spolehnout se lze rovněž na pětiletou záruku produktu. 

Neviditelný odsavač

Pokud chcete při volbě digestoře něco speciálního, je velmi možné, že zvolíte model Faber FABULA, který se instaluje přímo do pracovní desky za varnou plochu. Jeho neoddiskutovatelnou výhodou je fakt, že nenaruší vzhled kuchyně. Když je přístroj vypnutý, stává se "neviditelnou" součástí pracovní plochy. Až v momentě zapnutí se vysouvá sací část, která odsaje pach a páry nejen nad deskou, ale dokonce v celé kuchyni. Odsavač disponuje dotykovou regulací, ale možností je také dálkové ovládání. Osvícení pracovní plochy pak zajišťuje LED světelný pás. FABER nabízí bílou skleněnou nebo černou verzi. 
08.07.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444