Odolné, designové a zdravotně nezávadné podlahy Meister

Podlaha, která odolá jakékoliv nehodě běžného bydlení, selská prkna jako v chalupě na venkově, podlaha s ohledem na ekologii, zdravotní nezávadnost a důrazem na odolnost. Představujeme čtyři kolekce podlah Meister.

Nekompromisní tvrdost bez chladu: Kolekce NADURA

Máte děti, které občas do bytu vběhnou se zablácenými botami, a vám v kuchyni čas od času upadne talíř? S odolnou podlahou se nemusíte obávat těchto běžných nehod. Podlaha Nadura spojuje vlastností dvou zcela odlišných materiálů v jednom produktu. Materiál, ze kterého je vyrobena, se skládá výhradně z přírodních komponent. Podlaha je tvrdá jako kámen, ale zaručuje dobrý tepelný vjem, stejný jako známe u dřeva. Podlaha Nadura je extrémně odolná, snadno udržovatelná a navíc příjemně teplá na dotek.

Podlahy Nadura můžou váš interiér vkusně doplnit. Dekory od imitace kamene přes beton až po vzhled rezavého kovu otevírají nové dimenze interierového designu.

Selská prkna ve formátu XXL: LINDURA(r)

Pro všechny, kteří se zhlédli ve venkovském stylu bydlení, je určena podlaha Lindura(r). Projít se po silných prknech se nyní můžete i vy. Meister představuje celosvětově unikátní High-Tech inovaci na bázi technologie Wood-Powder. Ta propůjčuje Linduře(r) extrémní odolnost proti průrazu, odolnost proti vtiskům a velmi nízký tepelný odpor, umožňující její použití na podklady vybavené regulovanými topnými systémy.
Výsledkem jsou živá až rustikální selská prkna ve dvou  XXL formátech 2600x320 mm a 2200 x 270 mm s tloušťkou pouhých 11 mm a pozoruhodnou odolností.

Na prknech Lindura můžete obdivovat suky, praskliny a póry, přesně tak, jak je známe z podlah poctivých selských chalup. Vzhled podlahy navíc získává každodením používáním na tolik žádané patině, která ještě více podtrhující vzhled rustikálního dřeva.

Ekologie a zdraví především nejen pro naše děti: PURETEC(r)

Dětské hračky podléhají velmi přísným zdravotním normám. Jsme přesvědčeni, že toto by mělo platit i pro podlahové krytiny, na nichž si naše děti hrají a vyrůstají. Designové dílce krytin Meister s užitnou vrstvou Puretec(r) neobsahují žádná změkčovadla, PVC (vinyl), a jsou tak ze zdravotního hlediska naprosto nezávadné.

Povrch Puretec(r) se skládá z pachově neutrálního materiálu na bázi polyesteru využívaného v potravinářském průmyslu. U kolekcí s povrchem Puretec(r) je kladen nejvyšší důraz na ekologickou nezávadnost. Puretec(r) spojuje výhody elastických designových krytin v hodnotném a krásném produktu v aktuálním formátu selských prken, 100 % bez obsahu PVC a s ekologickým certifikátem Modrý Anděl.

Královna designových krytin: SilentTouch(r)

Dílce designových krytin MEISTER s užitnou vrstvou SilentTouch(r) jsou mimořádně tenké a flexibilní. Tloušťka pouhých 5 mm (6 mm v provedení Silence), umožňuje montáž pod obložky, dveře, apod. Krytina je díky absenci odparu změkčovadel naprosto pachově neutrální a tvarově stabilní.

Tvarová stabilita a vysoká odolnost proti průrazu je zajištěna polymerovou užitnou vrstvou na bázi polyuretanu a speciální nosnou deskou AquaSafe s minimální reakcí na změny teploty, vlhkosti a sluneční záření. Tím je zamezeno vzniku tvarových anomálií, vzniklých reakcí jádra na vnější vlivy, jak je tomu často u krytin s termoplastovým jádrem, problematických z hlediska ekologického i zdravotního.

V produktech s povrchem SilentTouch(r) se spojují ty nejlepší technické vlastnosti s řemeslnou pečlivostí a citem pro design. Při výrobě kolekcí s povrchem SilentTouch(r) je důsledně vyhýbáno použití PVC. Krytiny z PVC, známé též pod označením “vinyl”, totiž často obsahují problematická ftalátová změkčovadla, která jsou s pojetím zdravého bydlení naprosto neslučitelná.

20.04.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444