Odkládací stolky – abyste vždy měli všechno po ruce

Foto: Odkládací stolek ASIST

Foto: Odkládací stolek ASIST

Jak důležité je udržovat pořádek v pracovním prostoru, si uvědomíme především v kuchyni nebo kanceláři. Právě zde potřebujeme mít důležité věci blízko po ruce. Praktickým pomocníkem se tak stávají odkládací stolky, které své uplatnění najdou rovněž v obývacím pokoji.

Představujeme 4 typy odkládacích stolků, které byly speciálně vyrobeny pro svůj účel. Trendy stolky snoubí estetičnost a praktičnost, jsou lehké a přitom stabilní, jednoduchým designem zapadnou do jakéhokoliv interiéru a nabídnou asistenci tam, kdekoliv ji budete potřebovat. Deska stolu z kvalitního lamina, zakončená plastovou hranou se snadno udržuje. V nohách stolku jsou, jen z jedné strany, ukryta pojízdná kolečka, která umožní lehkým zdvihnutím jeho pohyb výhradně na místo, které mu sami určíte a zůstane pevně stát. Po cestě bytem za sebou nezanechá žádnou stopu, o což se postarají plastové koncovky i kolečka, které eliminují riziko poškrábání podlahy.

Odkládací stolek ASIST – váš asistent v kuchyni

Někdy ani ta největší pracovní plocha v kuchyni nestačí. O tom, že každé místo navíc v kuchyni nalezne své uplatnění, by mohla vyprávět každá kuchařka. Odkládací stolek ASIST dokáže rozšířit pracovní plochu – stačí jej připojit ke kuchyňské lince. Veškeré suroviny nebo kuchyňské náčiní tak budou rychle po ruce. 
 
A protože stolek ASIST, stejně jako všechny další typy, je vybaven pojízdnými kolečky, můžete jej rovnou využít jako servírovací stolek a přijet s ním až k jídelnímu stolu nebo třeba na zahradu ke grilu. Chce si někdo přidat vaši výbornou omáčku? Díky servírovacímu stolku už nemusíte odbíhat do kuchyně.

 

Odkládací stolek OFFICE – pro pořádek v kanceláři

Také do své pracovny neustále dokupujete police, krabice a boxy? Je to zcela přirozené, důležitých dokumentů přibývá. Navíc jste si pořídili novou tiskárnu, kterou musíte někam umístit. Pomocníka do kanceláře zastoupí odkládací stolek OFFICE, který je kdykoliv připraven se k vám připojit a nabídnout další místo pro notebook, dokumenty nebo prostě na kávu a drobné pohoštění.

Plánujete schůzku s pracovními partnery? Stolek Office rychle rozšíří místo a vy tak kolegy budete moct pohodlně usadit.
Odkládací stolek OFFICE

Odkládací stolek LIVING – pro ještě větší pohodlí

Představte si, že se po dlouhém pracovním dni uvelebíte na své pohodlné sedačce, chcete si zapnout televizi, ale ovladač je na polici nad televizí. Abyste nemuseli vstávat a svou chvilku odpočinku si mohli vychutnat bez těchto nepříjemností, pořiďte si odkládací stolek i do obývacího pokoje. Pro všechno, co potřebujete mít během odpočívání po ruce, se hodí stolek LIVING. Můžete na něj odložit TV ovladač, knihu, křížovky, brýle nebo sklenici s dobrým vínem či šálek voňavé kávy. A že odpočíváte zásadně aktivně? Pak si na stolek postavte notebook a zacvičte si podle oblíbeného pořadu.
Odkládací stolek LIVING

Odkládací stolek APRON

Také doma na parapetu pěstujete vlastní bylinky nebo pokojové rostliny? Běžný parapet svou velikostí tak tak stačí na umístění květináče. Pokud chcete květiny přesadit, ostříhat, pohnojit nebo zalít, budete potřebovat nůžky, konvičku nebo další nářadí. Vše potřebné můžete odložit na odkládací stolek APRON. Ten díky svému důmyslnému mechanismu chytře zasunete pod radiátor a jeho horní deska bude zcela navazovat na parapet. A že parapety nemáte vůbec? Pak je odkládací stolek APRON jasným řešením.
Odkládací stolek APRON
Výrobce Dastech s.r.o. vás zve k nákupu do svého oficiálního eshopu www.obchodprobydleni.cz.
20.11.2015

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444