Odborný seminář Interiéry již po páté

Ano, je to tak! Letošní seminář Interiéry slaví své první jubileum (5. ročník) a stává se tak tradiční podzimní akcí. Můžeme bez přehánění konstatovat, že se jedná o unikátním projekt celoživotního vzdělávání a velmi neobvyklého propojení školství a praxe.

Pokud tedy toužíte po nových impulzech, informacích a setkání s kolegy z oboru, dejte si do diáře datum 3. listopadu a připravte se na nabitý program!

Letošní hlavní téma je příběh - příběh realizací, designérů a materiálů. Profesor Jiří Pelcl pohovoří na téma "Zapomenutí minimalisté" - Hnutí Shakers v USA, architektka Kamila Douděrová se zaměří na příběhy realizací z televizního pořadu a zmíníme například i budování značky českého nábytku. Nebudeme však hovořit čistě o interiérech. Na řadu přijde i téma zlepšení komunikace se zákazníkem, práce se softwarem a umění. Vše inspirativní a užitečné pro interiérové designéry, architekty, výrobce a prodejce nábytku a další profesionály z oboru.



Navíc se sborník přednášek stává součástí B2B magazínu Interiéry, který dostávají všichni posluchači zdarma a večer proběhne oslava 20. výročí VOŠ Volyně.

Přesný program i on-line přihlášení najdete jako vždy na webových stránkách akce www.interiery2000.cz. Srdečně vás zveme a těšíme se na setkání se všemi příznivci interiérů.

Ing. Iva Bastlová DiS.
Spoluorganizátorka projektu

bydlinek Reportáž z minulého ročníku Interiéry
Přečtěte si reportáž z loňského semináře: Blogujeme: Seminář Interiéry 2015

04.10.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444