Od dřeva k nerozeznání

Technologie výroby a zejména povrchové úpravy bytového PVC se neustále vyvíjí a zdokonaluje. Nové bytové PVC Merkur New vypadá jako pravé dřevo a je určeno pro toho, kdo má rád přírodní vzhled a zároveň vyžaduje od podlahy nadprůměrnou odolnost a snadnou čistitelnost.

Aby byl povrch podlahy skutečně k nerozeznání od dřeva, bylo použito při jeho výrobě tisku s vysokým rozlišením a povrch tvoří ultra matná ochranná vrstva, přičemž vybrané dekory disponují navíc V-spárou, která působí venkovským přírodním dojmem. To vše při zachování ostatních výhod PVC, jako je snadná pokládka, jednoduchá údžba, pevnost a odolnost.


Strukturovaný povrch je dokonale autentický a ještě více přispívá k příjemnému pocitu z podlahy. Reliéf na povrchu je nejenom vidět, ale při chůzi jej i cítíte. Fyzický kontakt s podlahou vám tak přináší stejný zážitek z chůze jako u podlahy z tvrdého dřeva.


Bytové PVC Merkur New představuje nový rozměr intenzity barev, propracování a kvality. Vybírat si lze z 16 trendových dekorů dubu, borovice a dlažby. Celá kolekce vyniká trendovými dekory a velice snadno s ní přetvoříte svůj domov například ve skandinávském nebo urban stylu.

 

Technická specifikace:

Povrch: Superguard, Emboss
Třída zátěže: 23, 32
Celková tloušťka: 2,60 mm
Tloušťka nášlapné vrstvy: 0,35 mm

Více informací o podlaze Merkur New najdete na www.vpodlahy.cz nebo v showroomech V-PODLAHY.
31.05.2018 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444