Ocelové dráty

Výroba společnosti MORAVSKOSLEZSKÉ DRÁTOVNY, a.s. se specializuje na produkci ocelových drátů - tažených, žíhaných a rovnaných.

Tato firma nyní nabízí slevy z cen od 2 - 7% nebo při nákupu nad 100 000,- Kč se sleva tvoří dohodou. Slevy se týkají jednorázového odběru jakéhokoliv zboží uvedeného v katalogu a za předpokladu platby hodově nebo předem. Pokud chcete zaplatit za výrobek fakturou, získáte také slevu, ale ta se sníží u všech předchozích případů o 1%.
Další slevy se týkají dopravy zboží. Pokud cena vybraného zboží po všech dosavadních slevách bude převyšovat 10.000,- Kč bez DPH je doprava v rámci blízkého okolí měst Blansko, Jindřichův Hradec, Karviná, Kroměříž, Olomouc, Praha, Tišnov a Uherské Hradiště zcela zdarma. Při ceně nad 40.000,- Kč je doprava zdarma do 50-ti km od výše uvedených měst atd.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
V Moravskoslezských drátovnách najdeme také branky, posuvné brány, brány s brankou dle požadavků přímo na míru. Na každou objednávku vypracují cenovou kalkulaci, která je samozřejmě zdarma. Brány a branky jsou vypletené pozinkovaným pletivem potaženým PVC, jsou vybaveny kováním a vložkou FAB.
Ke kompletaci oplocení vyrábí Moravskoslezské drátovny kleště, spony, krepovací kleště, ruční napínák, objímku a krytky (i s uchem)
Pletivo je vyrobeno z pozinkovaného drátu, který je u některých výrobků potažen i PVC.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
MORAVSKOSLEZSKÉ DRÁTOVNY vám pomohou, když potřebujete bezpečné oplocení v zemědělství, sadařství, lesnictví, stavebnictví, k oplocení sportovišť, zahrad, rodinných domů, podnikatelských areálů, skladů, průmyslových objektů a praků. Také farem, stavenišť, dálnic, železnic, polí, luk, lesů, pastvin a sadů a další.

Pokud máte zájem o úhledný stojan na víno, který je vyroben z drátu kombinovaném se dřevem. Dá se na něj uložit 50 lahví. Kovové části jsou komaxitované černou barvou, dřevěné části jsou lakované. Tyto stojany se mohou použít v restauracích, vinárnách, archivech, vynikne i v domácnosti, apod.
04.06.2003 | Zuzana Štolfová

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444