Obytný komplex v Jinočanech

K novinkám ve výběru možností vlastního bydlení v blízkosti Prahy  patří byty a řadové rodinné domy v Jinočanech u Prahy, kde do konce příštího roku dokončí jeden ze svých developerských projektů společnost BEMETT.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

První částí celého obytného souboru, který vyroste v lokalitě Za Hřištěm nedaleko centra Jinočan, je bytový dům, který poskytne byty o podlahové ploše od 40 m2 (2+kk) do 80 m2 (3+kk). Jde o dům o čtyřech nadzemních patrech, ve kterém budou v přízemí umístěny nebytové prostory pro občanskou vybavenost. Ostatní patra nabídnou 44 převážně malometrážních bytů. Druhou část zástavby této lokality budou tvořit řadové rodinné domy a byty se zahrádkou. Každá sekce nabídne dva krajové řadové rodinné domy, jeden středový a dva byty, z nichž jeden bude se zahrádkou. Pozemky k řadovým domům a bytům budou mít mezi 61 a 248 m2. Celý nový obytný soubor bude zasazen do pozvolného jižního svahu dole zakončeného alejí vzrostlých topolů, které tvoří přirozený zelený předěl mezi zdejší starou a nově plánovanou zástavbu.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Dopravní spojení Jinočan s metropolí, v sousedství jejíž západní hranice leží, umožňuje nedaleká rychlostní komunikace R1. Na stanici metra Zličín, která je vzdálená pouhé 3 km, vás za pár minut dopraví autobusy MHD. Blízko není jen do centra Prahy, ale také do Českého Krasu, na Karlštejn nebo do dva kilometry vzdálené Rudné, kde je mj. řada možností sportovního vyžití (tenis, sqquash, sauna atd.). Samotné Jinočany jsou dobře vybavenou obcí s mateřskou a základní školou, zdravotním střediskem, poštou, několika restauracemi, knihovnou i fotbalovým hřištěm. Možnosti nákupů i zábavy nabízí nedaleké obchodní a zábavní centrum Zličín.  Obec navíc leží ve svahu nad rybníky, kde se lze v létě koupat nebo věnovat např. i rybolovu, nejbližší okolí láká k příjemným procházkám. V nejbližší době se v obci plánuje dobudování a prodloužení stávající protihlukové zdi, takže ráz bydlení blízko přírodě a zároveň blízko velkého města si tato lokalita zachová.


                

Získat bydlení vám u společnosti BEMETT může usnadnit HYPOTÉKA BEMETT, kterou tato společnost pro své klienty připravila ve spolupráci s Českou spořitelnou, a.s. Při koupi nového bytu v bytovém domě, jehož cena je od 26.900,- Kč/m2, vám postačí záloha 50.000 Kč a poté měsíčně budete splácet úvěr ve výši od 6 028 Kč. Pro pořízení bydlení v druhé části jinočanského komplexu - řadových RD a v bytech o velikosti 3+kk až 5+kk, kde se ceny bytů pohybují od 29.000,- Kč / m2, potřebujete minimální hotovost 100.000,- Kč. Měsíční splátky jsou pak od 9.256,- Kč.

20.10.2005 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444