Oblečte pokoj do dánského stylu

Arch Mint/Off-White, Ferm Living

Arch Mint/Off-White, Ferm Living

Říkáte si, že by váš obývací pokoj potřeboval změnu? Meruňkové stěny v ložnici vás už nebaví? Interiér můžete snadno a rychle oživit moderními tapetami. Tentokrát vynecháme pestré barvy i nápadné motivy a necháme se inspirovat jednoduchým, skandinávským stylem.

Bílá vás nudí a do malování se vám nechce? Tapety jsou pro vás jako stvořené! Můžete je použít jen na část pokoje pro ozvláštnění interiéru, nebo s nimi vytapetovat větší plochu pro vytvoření celistvého efektu. Zapomeňte na často nevkusné tapety z předešlých let. Současná nabídka nabízí bohatý výběr mezi materiály i stylovým designem. 
 

Od bílé přes mátovou k pudrově růžové

Střídmé vzory, tlumené barvy, decentní vzhled - to vše charakterizuje tapety dánské značky Ferm Living, kterou si oblíbili zejména zastánci minimalistické estetiky. Typickým spojujícím prvkem kolekcí tapet této dánské značky je spojení moderny a tradice, decentní grafické vzory a tlumené barvy, kterým dominuje šedá, mátová nebo pudrově růžová.


Mezi současnými trendy si svou pozici stále drží geometrické tvary a jejich drobné obměny. Pokud si troufáte, velmi efektivního výsledku dosáhnete nestárnoucí kombinací bílé, černé a šedé v geometrickém podání motivu rybí kosti. Z tapet kolekce Angle a Herringbone oči doslova nespustíte. 

Design i pro ty nejmenší

Čekáte miminko a do nového dětského pokoje hledáte vkusnou tapetu? Pokud současná nabídka tapet s krtečkem nebo jinými animovanými hrdiny není nic pro vás, inspirujte se kolekcemi v neutrálních barvách a nežných vzorech, které vytvoří z dětského pokoje klidné a inspirativní místo.


Tapety k dostání na https://www.designville.cz/
Foto: https://www.designville.cz/, http://www.fermliving.com/
10.08.2016 | Jana Vaňková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444