Nový vysavač H-ENERGY 700. Adaptivní výkon a automatický systém vysypávání sáčků

Nový sáčkový vysavač Hoover H-ENERGY 700 je ultra tichý a vysoce výkonný vysavač pro úklid celé domácnosti v provedení vhodném i pro alergiky. Díky chytrému senzoru prachu sníží nebo zvýší výkon dle znečištění a tím tak adaptivně šetří energii i vaši peněženku. S automatickým systémem vysypávání sáčku nepřijdete do kontaktu s prachem.

Antibakteriální HEPA 13 filtr a XL sáček EPA s aktivním uhlím navíc neutralizují pachy a zachycují prach a nečistoty. Systém Acoustic Care zaručuje maximálně tichý chod pouze 64 dB(A). LED displej a ovládání na rukojeti přináší komfort bez ohýbání. Rozmanitá sada příslušenství, včetně hubice na odstranění alergenů, dostane váš nový vysavač do každého zákoutí vašeho domova.

Šetří výkon i vaši peněženku

H-ENERGY 700 dokáže díky technologii Adaptive Power detekovat množství nečistot na podlaze a adaptivně upravit výkon pro nižší spotřebu. Pokud chytrý senzor prachu zjistí větší znečištění, automaticky zvýší výkon vysavače, při menším podílu nečistot výkon opět sníží (v automatickém režimu). Pokud si chcete vybrat úroveň výkonu, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám, můžete vysávat v manuálním režimu a intenzitu výkonu nastavíte na ovládacím displeji.

 

Žádný kontakt s prachem

Vysavač H-ENERGY 700 garantuje nulový kontakt s prachem při vysypávání, což je především pro alergiky důležitý benefit. Když je sáček plný, stačí jej uzavřený zvednout pomocí praktické rukojeti a zcela hygienicky jej vyhodit stisknutím tlačítka do odpadků, aniž by prach vylétnul ven. Tento XL EPA sáček s kapacitou 5 l obsahuje navíc aktivní uhlí pro neutralizaci pachů a efektivnější zachycení prachu a nečistot. V kombinaci s antibakteriálním filtrem HEPA 13 eliminují až 99,98 % prachu a alergenů.



Multifunkční displej a výkon ve vašich rukách

S novým intuitivním LED displejem můžete mít vše pod kontrolou a upravit si výkon čištění podle svých potřeb. Zvolte automatický nebo manuální režim vysávání, nastavte výkon podle typu povrchu a zkontrolujte stav sáčku a filtru za pomocí LED indikátoru. Ovládání výkonu je umístěné také na ergonomické rukojeti. Široká škála příslušenství vč. rotační hubice na zvířecí chlupy je umístěná na těle vysavače.


Více na: https://www.hoover.cz/cs_CZ/sackovy-vysavac-h-energy-700
02.01.2023 | PR
  • CANDY HOOVER ČR, s.r.o.

    Candy Hoover patří mezi nejvýznamnější evropské výrobce domácích spotřebičů. V portfoliu společnosti je italská značka Candy s více než 70letou tradicí a původem americká značka Hoover založená před 100 lety. Pod logem obou značek najdete kompletní sortiment volně stojících i vestavných domácích spotřebičů, pod značkou Hoover navíc i velmi širokou nabídku vysavačů, parních mopů a žehliček.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444