Nový program kuchyní CENTRUM

Nový program kuchyní Centrum je koncipován v souladu s novým životním stylem, kdy se rodina i přátelé scházejí kolem kuchyňského centra s velkou pracovní plochou a společně připravují jídlo.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Centrum je vybaveno prostornými plnovýsuvnými zásuvkami s rozdělovníky a talířníky, varnou plochou, sporákem, nejlépe s výsuvným vozíkem v troubě, odsavačem par, myčkou, dřezem s drtičem, odpadkovými koši a závěsy pro utěrky a náčiní. Ve vysoké zabudované skříni jsou chladnička s mrazničkou, mikrovlnná trouba, parní trouba a vnitřní plnovýsuvné zásuvky na potraviny a nádobí. Kuchyňský program CENTRUM vyrábí firma DIZ Dům interiérového zařízení - výrobce zakázkových kuchyní.
13.04.2003 | Věra Růžičková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444