Nový odvlhčovač vzduchu jako designový doplněk

Tak jako my oblékáme s novou sezónou nový kabát, můžeme nyní vybírat i nový odvlhčovač renomované značky Ceresit v novém kabátu. Spojení kvality a originálního designu, to nyní představuje novinka z řady Ceresit STOP VLHKOSTI.

Sladit doplňky s celkovým designem je v moderním interiéru zásadní věc. Proto se výrobci soustředí nejen na funkčnost, ale také na design. Takový je i NOVÝ Ceresit STOP VLHKOSTI Micro.  Nejen, že spolehlivě pomáhá snižovat nadměrnou vzdušnou vlhkost a tím eliminuje rozvoj plísní, ale také představuje unikátní designovou novinku, která se hodí do různých moderních interiérů.

Optimální vlhkost ve vašem bytě či domě

Nový Ceresit STOP VLHKOSTI Micro představuje špičku v oblasti pohlcování vlhkosti. Pomocí speciálních dvouvrstvých absorpčních tablet spolehlivě pohlcuje nadměrnou vzdušnou vlhkost. Bílá část tablety absorbuje vlhkost, modrá pohlcuje pachy. Tablety je možné vybrat také ve variantě  3 v 1 s broskvovou vůní. Ceresit STOP VLHKOSTI Micro funguje bez jakékoliv energie. Aerodynamické otvory v přístroji slouží k lepší cirkulaci vzduchu a tím rychlejšímu dosažení optimální vlhkosti v místnosti. Přístroj je navíc vybaven speciálním klipem pro snadnější otevírání. Funkce nového odvlhčovače Ceresit STOP VLHKOSTI Micro jsou nyní vylepšeny pro ještě rychlejší dosažení optimální vlhkosti.

Nový moderní „kabát“

Nový Ceresit STOP VLHKOSTI Micro není jen funkční. Na první pohled zaujme jiskřivě čistým bílým vzhledem, který výborně ladí s většinou interiérů. Lehce zakulacený tvar společně s aerodynamickými otvory podobu ozvláštňuje a dává mu dynamický vzhled. Kombinace lesklé spodní části a naopak matové vrchní působí luxusně. Nový Ceresit STOP VLHKOSTI Micro se může stát designovým doplňkem i pro váš interiér.

Více informací naleznete na www.stop-vlhkosti.cz

05.11.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444