Novinky z Centra bydlení v Brně-Líšni

Možnost architektonického řešení bytu

Možnost architektonického řešení bytu

O tom, jak pokračuje budování Centra bydlení v příjemné okrajové části moravské metropole, najdete vždy aktuální informace na webových stránkách společnosti Doming, která je developerem celého projektu. V Líšni přibude po jeho dokončení více než tři sta nových bytových jednotek - část z nich v bytových domech, část v rodinných domcích a jako "třešinka na dortu" zde vyrůstá také mezonetový objekt s luxusními byty vybavenenými špičkovými technologiemi.

Od zahájení výstavby tohoto rezidenčního centra bylo již dostavěno 6 bytových domů se 145 bytovými jednotkami a prodáno 35 rodinných domů.

 

Bytový komplex B


V současné době je ve výstavbě 152 bytů v bytovém komplexu „B“. Sestává z 9 šestipodlažních bytových domů, tvořících uzavřený areál s vlastním atriem. Noví obyvatelé se budou stěhovat už na jaře příštího roku. V široké nabídce jsou zde byty od 1+kk (52 m2) až po mezonetové 4+kk (130 m2) ve dvou volitelných standardech. Součástí každého bytu je balkon, terasa nebo předzahrádka. Všechny byty jsou vybaveny značkovou kuchyní Koryna, vestavěnou skříní nebo šatníkem. Ke každému bytu přísluší sklep a součástí každého bytu od kategorie 3+kk je kryté garážové stání.

 

Virtuální procházka a služby architekta zdarma


Společnost DOMING, a.s. má široce rozpracovaný systém klientských změn a možnost výběru z mnoha volitelných nadstandardů, který umožňuje naplnit individuální představy a potřeby každého klienta. Těm, kteří by si rádi o případném budoucím bydlení v líšeňském Centru udělali přesnější představu je k dispozici virtuální procházka  jednotlivými byty. K této praktické možnosti, kterou klienti už od letošního května bohatě využívají, přibyla nyní další příjemná novinka, která přináší i finanční výhodu: Ve spolupráci se svým novým partnerem, společností Top Office, zavedl Doming možnost bezplatné konzultace bytového architekta, na základě které obdrží každý jeho nový klient návrh 3D architektonického řešení bytu. Navíc jako dárek získá poukaz na nákup značkového nábytku v hodnotách 20 až 40 tisíc korun.

Bytový dům D

Možnost architektonického řešení bytu

Pro náročné

 

Kultivované moderní bydlení představují všechny byty, které jsou součástí projektu Centra bydlení v Líšni. Nejnáročnější klientele je pak určeno luxusní bydlení v nízkoenergetickém bytovém domě „D“. Tento projekt, který bude dokončen na podzim příštího roku, splňuje nejvyšší kritéria moderního bydlení. Třípodlažní bytový dům se 14 luxusními bytovými jednotkami v kategoriích od 1+kk až po mezonetové byty 4+1 se bude nacházet v uzavřeném areálu s vlastní venkovní klidovou zónou. Jeho integrální součástí je sauna, posilovna, výtah ke garážím a krytým garážovým stáním. Součástí každého bytu je zahrádka s terasou, u mezonetových bytů navíc zimní zahrada. Všechny byty mají jižní orientaci s výhledem na volnou přírodu.
Projekt "inteligetního domu" počítá s využitím veškerých moderních technologií inteligentního řízení budov a komplexní přípravy digitalizace domácnosti jako jsou např. čipový bezpečnostní systém, videotelefon, automatizace často opakovaných činností (ovládání žaluzií, klimatizace, nastavení programovatelných tepelných a světelných režimů podle přání uživatelů) až po automatickou aktivaci bezpečnostních systémů při odchodu posledního obyvatele z bytu).

23.11.2006 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444