Vyhrajte katalog Rodinné domy 2010

Novinky z BYDLENI.CZ - 2.12.2009

Téma | Soutěž | Poradna | Kniha

 

Dobrý den,

dovolujeme si Vás oslovit s novinkami ze světa bydlení.

Podzim je v plném proudu, večery jsou dlouhé a někteří z nás možná tráví díky tomu i více času v posteli. Přinášíme Vám proto informace o zdravém spaní a navíc s ekologickým puncem. Dozvíte se mj. jak si správně vybrat matraci.

Jak ušetřit za topení či jaké zvolit barvy pro obývací pokoj si můžete přečíst v naší poradně.

Nezapomeňte se také zúčastnit soutěže o zbrusu nové katalogy Rodinných domů 2010 vydávaných společností G SERVIS CZ, v jejichž již 15. vydání najdete na 512 stranách osvědčené projekty rodinných domů včetně 25 zcela nových projektů.

Příjemné čtení!

 

TÉMA TÝDNE ZDRAVÉ SPANÍ
 
Zdravý spánekZdravý spánek s ekologickým puncem

Každý člověk prospí v průměru přibližně třetinu svého života. Proto bychom mezi nejdůležitější místnosti našeho domu či bytu měli zcela nepochybně zařadit ložnici. Moderní doba nám nabízí řadu ekologicky šetrných výrobků, které nám spánek mohou zpříjemnit či dokonce zvýšit jeho kvalitu.

Celý článek na portálu BYDLENI.CZ 

 
 Taštičkové matraceNová generace taštičkových matrací

Matrace je jeden z nejdůležitějších prvků v ložnici. Právě ona rozhoduje o tom, zda ráno vstaneme odpočinutí a svěží nebo naopak polámaní a ještě víc unavení. Výběr matrace je proto velmi důležité rozhodnutí, které musíme pečlivě zvážit. Kromě známých faktorů jako je výška a váha klienta, či tuhost matrace, rozhoduje o správném výběru matrace i její samotné složení. Matrace pro zdravý spánek Vegas

Celý článek na portálu BYDLENI.CZ

 

BYDLENI.CZ DOPORUČUJE
 
Jak ošetřovat dýhované dveřeJak ošetřovat dýhované dveře

Pomalu se blíží období Vánoc, které u mnoha žen vyvolává představy spíše stresující. Jedním z důvodů je i každoroční součást předvánočního času – velký úklid. I tuto činnost si však lze poněkud usnadnit, pokud víme, jak si správně počínat. Dnes vám poradíme, jak čistit dýhované dveře. Dveře a zárubně Sapeli

Celý článek na portálu BYDLENI.CZ

 
 
Splachování s elegancíSplachování s elegancí

Splachovací zařízení na toaletě je velice prozaickou a ryze praktickou věcí, u které očekáváme spíše funkční zdokonalování a regulaci počtu prolitých litrů vody, než-li vylaďování estetického dojmu. Společnost Sapho chce ale své zákazníky přesvědčit, že chtít víc i při koupi toalety a jejího vybavení, je na místě. Sanitární keramika Sapho

Celý článek na portálu BYDLENI.CZ

 

SOUTĚŽ
 
Soutěžte o zbrusu nové vydání katalogu rodinných domů společnosti G SERVIS CZ, který vás bude nejen inspirovat, ale jistě vám pomůže i k úspěšnému zahájení stavebního řízení a realizaci vaší představy o bydlení v podobě rodinného domu.Soutěžit můžete do 15.12.2009.

Soutěž byla ukončena.

 

PORADNA

Jak ušetřit za topení?

Jakým způsobem fungují dnes tolik zmiňovaná tepelná čerpadla? Vyplatí se investice do tepelného čerpadla? Na kolik instalace tepelného čerpadla přijde?

Odpověď na portálu BYDLENI.CZ

Zeptejte se Bydlínka

 

 

PŘEDSTAVUJEME ZAJÍMAVÉ KNIHY O BYDLENÍ

Krby - edice stavímeKrby – edice stavíme

Krb byl odpradávna centrem rodinného života nejen coby zdroj tepla, ale jako tvůrce rodinné pohody. V poslední době si znovu získává své místo v českých domácnostech - vedle romantického pohledu na hořící plameny v klasickém otevřeném krbu stoupá zájem především o novodobé krby s krbovými vložkami a moderním konstrukčním řešením.

Více o knize s možností objednání


Bydlínek

 

Redakční skřítek Bydlínek i celá redakce BYDLENI.CZ Vám přejí hezký den.

Tento zpravodaj je zasílán registrovaným čtenářům a zákazníkům portálu BYDLENI.CZ.

Copyright © ABSTRACT s.r.o. Všechna práva vyhrazena. ISSN 1214 - 5548

01.12.2009

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444