Novinky ve venkovním osvětlení značky Philips

Kolekce Shovel

Kolekce Shovel

Jaro je tady a my se pomalu stěhujeme z interiéru na terasy, balkony a zahrady. Všímáme si nedostatků a opravujeme to, co zima poškodila. V jakém stavu je vaše venkovní osvětlení? Představujeme vám novinky od značky Philips.

Design na prvním místě

I když víme, že bychom u výběru svítidla měli zvážit hned několik kritérií, stejně se na první pohled rozhodujeme podle designu. A ten je u svítidel značky Philips na výjimečné úrovni. Je navrhován prvotřídními designéry s letitými zkušenostmi a znalostí potřeb a přání zákazníka.

Materiál - kritérium pro životnost

Až si vyberete svítidlo, které se vám bude líbit, nezapomeňte na další důležitá kritéria. Jedním z nich je materiál. Právě ten má totiž na životnost svítidla výrazný vliv, a to zejména u venkovního osvětlení. Svítidla Philips jsou vyrobena z prvotřídních materiálů - z nerezavějící oceli, hliníku a speciálních plastů. Díky krytí IP 44 odolají povětrnostním podmínkám i dešti.

Hlídáte spotřebu? Chtějte LED

Tradičně nás u osvětlení bude zajímat spotřeba. LED osvětlení dokáže ušetřit až 90 % elektrické energie, při zachování konstantního světelného výkonu.

Barva očím příjemná

Říká vám něco barva světla? Jistě jste si všimli, že při určitém osvětlení se vám lépe čte, u jiného lépe vaří. Můžete si vybrat, jakou barvu světla upřednostňuje, jaká je pro vaše oči příjemnější. Svítidla jsou dostupná v teplé bílé barvě – 2700K nebo chladnější bílé barvě – 4000K. (K = kelviny, určuje teplotu chromatičnosti, tzn. barvu vyzařovaného světla).

Bezpečnost 

Venkovní svítidla splňují všechny bezpečností standardy. Kabely mají dvojí izolaci a produkty nemají ostré hrany. Velkou výhodou venkovních svítidel značky Philips je snadná instalace. 

Kolekce Chipmunk


Svítidlo jsme posoudili z několika hledisek, zbývá vybrat typ. 

1. Typ svítidel – bez žárovky 

Svítidla mají klasický závit E27 nebo GU10 a jsou dodávána bez žárovky. Je tedy na vás, jakou žárovku si pořídíte a pro jakou barvu světla se rozhodnete. Na vás také bude rozhodnutí o výkonnosti žárovky. Odborníci z e-shopu LEDKO.CZ doporučují zvolit LED žárovky, které mají nízký příkon a bez problémů nahradí klasickou 60W nebo 75W žárovku. V této skupině najdete jak moderní svítidla, tak svítidla v klasickém „retro“ stylu, které připomínají lucerny. Do těch se velmi hodí LED žárovka typu Filament, která ještě více umocní retro styl a vyzařuje krásné světlo.

Kolekce Alpenglow
 

2. Typ svítidel – LED zdroje – ušetří až 90 % elektrické energie

Svítidla obsahují integrovaný LED modul, který vyzařuje buď teplé žluté, nebo studené bílé světlo. Zde jsou k dispozici buď samostatní solitéři, nebo celé světelné kolekce, obsahující nástěnné a stropní svítidlo i velký či menší sloupek. 
 
30.03.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444