Novinky v kuchyni: Tlumené zavírání zásuvek bez úchytek

Současný trend kuchyní se ubírá směrem nadčasové elegance a jednoduchosti. V tomtu duchu se vyrábí i kuchyňský nábytek, který bezúchytkovým provedením nijak nenarušuje čistý vzhled kuchyňské linky. Abyste však mohli zásuvky otevírat co nejpohodlněji, specialista Blum představil mechanickou variantu: TIP-ON. Toto řešení je nyní k dispozici v kombinaci s tlumením BLUMOTION - pro zavírání měkce a tiše.

Nápad, který sbírá ocenění

Nový systém TIP-ON BLUMOTION vedle systému elektrické podpory umožňuje snadnou a komfortní obsluhu bezúchytkového nábytku nejen v kuchyni, ale i celém domě nebo bytě. Výrobek navíc letos získal cenu "Red Dot" 2015 a pro vysokou kvalitu designu posbíral i řadu dalších ocenění.

Vysoká funkčnost

TIP-ON BLUMOTION spojuje příjemné otevření klepnutím s tlumením dovírání. Výsuvy či zásuvky bez úchytek se otevírají pohodlně díky mechanickému systému podpory otevření, plynule se pohybují a stále mají hladký chod. Osvědčené tlumení BLUMOTION zajišťuje tiché a snadné zavírání.
Zásuvky samozřejmě můžete obsluhovat také běžným způsobem. Pokud chcete nebo potřebujete otevřít zásuvku tahem nebo ji zavřít zatlačením, pak to můžete udělat beze strachu, že by se system poničil. TIP-ON BLUMOTION nabízí v současnosti tento fascinující nový komfort pohybu pro LEGRABOX, elegantní box systém od firmy Blum. V budoucnu se můžeme na tento čistě mechanický systém podpory otvírání s tlumením těšit rovněž u systémů MOVENTO či TANDEMBOX.


Malá šíře sortimentu, velký užitek

Se čtyřmi různými jednotkami TIP-ON BLUMOTION najdete vždy správné řešení. Výběr jednotky závisí na jmenovité délce výsuvu a hmotnosti zásuvky. S minimální přední mezerou pouhých 2,5 milimetru se TIP-ON BLUMOTION ideálně hodí pro použití v kuchyni, ale také v ostatním nábytku do celého obytného prostoru. Aby byl rozsah funkční plochy čela pro aktivaci TIP-ON BLUMOTION vždy zajištěn - navzdory extrémně malé přední mezeře mezi čelem zásuvky a korpusem, nabízí firma Blum volitelnou synchronizaci. Díky nastavení ve čtyřech směrech může být společný obraz mezer vyladěn naprosto komfortně.
 
08.10.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444