Novinky od firmy NADOP

Nábytkový soubor Bolzano

Nábytkový soubor Bolzano

Rok 2005 je pro českého výrobce nábytku a kuchyní jubilejní. Právě před 15 lety společnost vstoupila poprvé na český trh. Za tu dobu má NADOP Ořechov spoustu spokojených a stálých zákazníků. Právě pro ně, ale i pro zákazníky nové jsou připraveny nové modely kuchyní a bytového nábytku. Některé z nich můžete vidět na veletrhu Mobitex u stánku č. 15 v pavilonu V.

Novinkou je nábytkový soubor BOLSANO, který respektuje současné módní trendy a nabízí kreativní řešení jakéhokoliv obytného prostoru – obývací pokoje, studentské pokoje, haly aj.

Moderní design, jednoduché rovné linie spolu s perfektním řemeslným zpracováním upoutají na první pohled. Hliníkové úchytky, podnože a rámečky prosklených skříněk jsou funkčním i výrazným ozdobným prvkem. Velký výběr jednotlivých skříněk a široká paleta barev jsou další předností. Pro náročné zákazníky je připraveno i exkluzivní dýhované provedení.
V oblasti kuchyní je třeba upozornit na novou povrchovou úpravu masivu. Jedná se o tzv. drásaný jasan s krémovou barvou laku a s tmavou patinou. Takto povrchově upravená je kuchyňská linka DECAPE, která se svými oblými prvky reprezentuje klasický styl. Moderní kuchyně MELIANA s rovnými hladkými tvary, v pastelových barvách a v laku s vysokým leskem je v dnešní době nejžádanější. Pouze několik málo firem v České republice se technologií laků ve vysokém lesku zabývá. NADOP Ořechov patří mezi ty nejúspěšnější z nich.

Nová, velmi pohodlná sedací souprava RAMONA má moderní tvar a měkké čalounění. Výborné vlastnosti byly docíleny použitím tzv. studené pěny a PES vláken.Zvolit je možné luxusní provedení v kůži nebo cenově méně náročné imitace. Velkou výhodou další sedací soupravy LAURY jsou snímatelné prací potahy.
Další novinky jsou k vidění v kuchyňském a bytovém studiu v Ořechově u Brna. Např. dvojlůžko z masivu EVITA v třešni, sedací souprava MEDEA a cca 30 kuchyňských linek.
17.03.2005 | tz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444