Novinky na veletrhu Stříbrné vánoční dny: Koncerty slavných hvězd

Na tradičním vánočním veletrhu Stříbrné vánoční dny si opět budete moct nakoupit vánoční dárky a dekorace, nechat se inspirovat, ale také si můžete odpočinout a zapomenout na stres kolem. Veletrh nabídne bohatý doprovodný program a letos bude nově zpestřen vánočními koncerty slavných hvězd.

Jako první ze slavných jmen se o hudební zážitek postará už 12. prosince country zpěvačka Šárka Rezková, která vystoupí při zahájení veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY konaném ve spolupráci s organizací Ulice dětem. Její vystoupení si budou moci návštěvníci vychutnat v rámci vstupenky na veletrh.

Ve stejný den, tedy ve čtvrtek 12. prosince bude Kongresový sál výstaviště PVA EXPO PRAHA patřit populární zpěvačce Debbi, která patří mezi nejtalentovanější členy nastupující hudební generace v Česku. Držitelka Ceny Anděl za nejlepší sólovou zpěvačku vystoupí na samostatném koncertě od 19 hodin. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji na www.vstupenky-pva.cz

Hlavním hřebem koncertní série vánočních vystoupení bude sobota 14. prosince. Během programu, který pořádá organizace Charita dětem od 13 hodin, se budou moci návštěvníci setkat s legendou italské popové scény, zpěvákem Drupim. Spolu s ním vystoupí také Davide Mattioli a mnoho dalších umělců. Akci moderuje Anife Ismet Hassan Vyskočilová.

Večerní program 14. prosince bude patřit jedné z nejvýznamnějších zpěvaček české hudební scény Báře Basikové. Legendární diva se představí v netradičním spojení se symfonickým tělesem Prague Lecian Strings a zazpívá nejen své hity, ale také známé melodie z muzikálů, filmových hitů a dalších. Koncert začne v 18 hodin v Kongresovém sále výstaviště PVA EXPO PRAHA a vstupenky je možné pořídit v předprodeji na www.vstupenky-pva.cz.

V rámci vstupného na veletrh STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY bude možné vychutnat si také nedělní vystoupení multižánrového zpěváka Jana Čechovského či mladé talentované zpěvačky Sabiny Uxové.

V závěru celého veletrhu nebude chybět ani předávání ocenění soutěží Favorit veletrhu a nejkrásnější vánoční stromek ve spolupráci s vítězkou Miss České republiky 2019 Nikolou Kokyovou.
15.11.2019

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444