Novinky do koupelny: Co takhle dlažba v imitaci dřeva?

Jednobarevný obklad a dlažba v imitaci dřeva

Jednobarevný obklad a dlažba v imitaci dřeva

Po nejvýznamnější světové výstavě výrobců obkladů a dlažeb v Itálii se opět objevilo mnoho nových krásných sérií, které stojí za představení. Většinou se jedná o koupelnové obkladové kolekce kombinované s keramickou dlažbou imitující dřevo.

Keramická dlažba má několik nesporných výhod oproti přírodnímu dřevu:

  • Drží tvar a barvu – keramická dlažba se nerozesychá, květináče položené na podlaze nebo rozlité víno na ní nezanechávají žádné skvrny. Vydrží vám stále krásná po dlouhá desetiletí.
  • Vede teplo – je tedy vhodná pro praktické podlahové topení.
  • Snadná na údržbu – žádné chemické nebo speciální čističe. Jednoduše setřete a je hotovo.
Kromě těchto skvělých technických vlastností, vypadá dlažba v imitaci dřeva jako skutečné dřevo. Musíte se ho dotknout, abyste poznali, že se jedná o dlažbu a ne o dřevo. Budete obdivovat přírodní barvy, autentickou strukturu a žilkování, formát dlažby, který se přibližuje dřevěnému prknu, a výběr z mnoha dekorů dřeva – sukovitou borovici, jemně žilkovaný smrk, realistický dub a buk, cizokrajný teak a eben a mnoho dalších a dalších barev a typů.

Nechte se inspirovat

Obklady Flavour – ochutnejte barvy léta

Série Flavour je plná barev, které svádí k ochutnání. Vždyť se také nechává inspirovat přírodními produkty – mlékem, oříšky, ovocem… Obklady této série mají v sobě vše, co patří k létu. Nádherné geometrické a květinové dekorace, mozaika - to vše je pro Flavour další přidanou hodnotou k již dokonalým barvám. Zkombinujte ji s dlažbou imitující dřevo a výsledkem bude skutečně luxusní koupelna. Navíc můžete použít stejnou dlažbu i do dalších místností. Zařiďte si byt či dům ve stejném duchu a společným jmenovatelem bude „dřevěná“ dlažba.
Skvělá kombinace dlažby imitující dřevo a jednobarevných velkoformátových obkladů vytvoří skutečně luxusní koupelnu. Dlažba je vhodná jak do interiéru tak i exteriéru např. jako dlažba na terasu či k bazénu.Obklad Flavour v kombinaci s dlažbou imitující dřevo

 

Dlažba Neila – „pravá keramická“ borovice – od přírodní k nerozeznání   

Velkoformátová dlažba 25/100 cm, dvě barvy a díky digitálnímu tisku nespočet variant, kdy téměř ani jedna dlaždice není stejná. Neila snad nejvíc připomíná svou strukturou borovicové dřevo – množství suků, prolínajících se barev a žilek. Přiložte ji k jakémukoli obkladu a určitě k sobě budou ladit. A to ještě není všechno! Využijte mozaiku v imitaci dřeva pro oživení a ozvláštnění interiéru i exteriéru. Pro venkovní použití např. jako dlažba na terasu či k bazénu má tato série i protiskluzné provedení Outdoor – pro ještě bezpečnější pobyt na čerstvém vzduchu. 
Neila je dlažba imitující dřevo, vhodná do interiéru.Dlažba Neila to je autentická imitace dřeva

 

Patchworkový vzor a dlažba se vzhledem dřeva – v jednoduchosti je krása

Jednoduchý jednobarevný obklad doplněný patchworkovým vzorem a k němu doladěná podlaha v dekoru dřeva – prosté, snadné a krásné. Základní obklad se vyrábí v pěti barvách od bílé přes vínovou až po petrolejově modrou. Lze ho doplnit mozaikou, květinovým dekorem nebo již zmiňovaným patchworkem. Podlaha k tomuto obkladu se nabízí v pěti barvách dřeva, které celý styl koupelny podtrhnou. Jednoduchý základní obklad doplněný obkladem s patchworkovým vzorem a dlažba v imitaci dřeva to je přece luxusní koupelna.Patchworkový vzor skvěle ladí k dlažbě v dekoru dřeva
Mnoho dalších obkladů a dlažeb nejen do koupelny naleznete na: www.mbkeramika.cz
31.03.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444