Nové vrtačky NAREX

Ve výrobě elektrického ručního nářadí má NAREX Česká Lípa a.s. dlouhou tradici. Již před 60 lety zde začala výroba elektromotorů a elektronářadí. V duchu této tradice se v České Lípě vyrábí "modrá" řada NAREX, moderní profesionální elektronářadí PROTOOL a specializované nářadí pro tesaře. Dnes patří NAREX Česká Lípa a.s. mezi přední světové výrobce profesionálního ručního elektronářadí. Představme si nyní některé modely z nabídky společnosti trošku důkladněji.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Asi nejznámějšími výrobky z České Lípy jsou vrtačky. V tomto programu připravila společnost NAREX pro letošní rok několik novinek. Tou první je vrtačka s označením EV 13 F-H3. Vrtačka disponuje jmenovitým příkonem 650 W a až 4000 otáčkami za minutu při běhu naprázdno. Mezi zajímavé funkce patří např. plynulý rozběh na spínači, který slouží pro pohodlné navrtávání, elektronická regulace otáček, tu lze využít pro doladění otáček podle povahy materiálu a pravo-levý chod pro bezproblémové vytahování nástroje z materiálu. Vrtačka je vybavena rychloupínacím sklíčidlem pro rychlou výměnuvrtáku bez pomoci kličky. U této vrtačky lze použít vrtáky v rozmezí od 1,5 do 13 mm. Cena by něměla přesáhnou 2690 Kč.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Model s označením EV 13 E-2H3 je zástupcem vyšší třídy, tomu nasvědčuje i vyšší počet využitelných funkcí. Nejdůležitější pro usnadnění prací je dvourychlostní převodovka, díky té lze zvolit odpovídající otáčky pro různé činnosti, jako jsou vrtání měkkých materiálů, vrtání tvrdých materiálů, šroubování nebo řezání závitů. Vrtačka má všechny příjemné funkce jako první představený model, tedy plynulý rozběh na spínači, elektronickou regulaci otáček, pravolevý chod a rychloupínací sklíčidlo. Vnitřní šestihran ve vřeteni slouží pro nasazení šroubovacího dříku přímo do vřetene. Tak se stane z vrtačky lehký šroubovák. Lze použít opět vrtáky nebo byty v rozmezí 1,5 - 13 mm, cena této vrtačky je stanovena na 2990 Kč.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Třetí, nikoliv však poslední letošní novinkou NAREX je příklepová vrtačka s označením EVP 13 E-2H3. Jedná se o univerzální silnou příklepovou vrtačku s dvourychlostní převodovkou. Zubové sklíčidlo s kvalitním stiskem a dotažením dodává nástroji při příklepovém vrtání pevný stisk. Vnitřní šestihran ve vřeteni, tak jako u předešlého modelu, slouží pro nasazení šroubovacího dříku přímo do vřetene. Tak se stane z vrtačky lehký šroubovák. Otáčky naprázdno se pohybují při první rychlosti od 0 do 1000 za minutu, u druhé od 0 až do 3000. U úderů naprázdno při první rychlosti 0 - 22 000/min, u druhé 0 - 60 000/min. Cena: 3290 Kč
21.05.2003 | Martin Vápeník

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444