Nové úsporné EKO pračky se sušičkou RapidÓ Pro

Značka Candy uvádí na trh EKO pračky se sušičkou řady RapidÓ Pro, které jsou energeticky úspornější a spotřebovávají ve fázi praní o 20 % méně elektřiny než ve třídě A. V nabídce jsou jak velkokapacitní modely 10 + 6 kg (kapacita praní + sušení), tak i 9 + 6 kg a 8 + 5 kg.

Společným znakem jsou rychlé programy s délkou do 1 hodiny, konektivita Wi-Fi s možností rozšířit ovládání přes digitální domácí asistenty, invertorový motor, šetrné sušení vlny certifikované Woolmark Apparel Care, parní funkce pro snadné žehlení a funkce Quick & Clean, díky které je možné prát při nižších teplotách se stejným výsledkem.

O 20 % úspornější praní

Candy byla vždy zastáncem a průkopníkem ve vývoji energeticky úsporných spotřebičů. V tomto trendu i nadále pokračuje a letos na podzim představuje vylepšenou řadu praček se sušičkou RapidÓ Pro, jejichž spotřeba elektřiny ve fázi praní je o 20 % nižší než ve třídě A. Tímto způsobem se daří uspořit až 267 pracích cyklů ročně oproti třídě D*. Úsporné navíc může být i praní větších náplní, namísto více menších. Pro tento účel poslouží velkokapacitní modely 10 + 6 kg či 9 + 6 kg. Pro běžnou domácnost pak Candy nabízí model 8 + 5 kg.

* Platí při odběru stejného množství energie jako při praní 220 cyklů za rok v energetické třídě D.



Rychlé programy

Řada Candy RapidÓ Pro je specifická praktickými rychlými cykly s délkou praní do 1 hodiny. Těch nabízí hned 7. Od 14minutového programu, přes 30min, dvou 39min, 44min až po dva 59min. Rychle vyprat se tak dá cokoliv a to včetně parní péče určené pro snadné žehlení.

Konektivita a rozšířené možnosti používání

Možnost připojit řadu RapidÓ Pro k Wi-Fi a spárovat pomocí Bluetooth s chytrým telefonem a aplikací hOn dává pračkám se sušičkou ještě více možností a funkcí než pouze ty, které jsou na ovládacím panelu. Ať už je to možnost ovládat spotřebič na dálku, např. ze zaměstnání, či cestou domů nebo získat užitečné rady k výběru programu, kterých je v aplikaci rovných 60. Dostávat tipy na údržbu a informace o čerpání energie s doporučením na snižování spotřeby. Například funkce Snap&Wash umožňuje v aplikaci hOn na základě vyfocení prádla telefonem poznat množství a barvu a vybrat automaticky nejvhodnější a nejefektivnější rychlý cyklus s dalšími nastaveními.



Invertorový motor a 11letá záruka zdarma

Srdcem každé pračky je motor a srdcem většiny praček Candy je invertorový motor. Ten se osvědčil už u předcházejících modelů a nejinak tomu je i u této řady. Motor Speed Drive je bezkartáčový a díky tomu je nejenom tichý, ale především vysoce odolný a výkonný. Je schopný zvýšit výkon o 50 % v porovnání se standardním motorem. Stejně jako na všechny invertorové motory, i na tuto řadu poskytuje značka Candy 11letou záruku zdarma po registraci do 14 dnů od nákupu na stránkách www.registrace-zaruka.cz.
 

Parní funkce

RapidÓ Pro obsahuje Snadné žehlení plus 39 min, inovativní program, který díky působení páry dokáže proniknout hluboko do vláken a uvolnit nečistoty a prádlo osvěžit a desinfikovat. Díky 3 různým úrovním intenzity také redukuje pomačkání a urychluje žehlení.

Quick & Clean

Exkluzivní technologie Quick&Clean mísí vodu a prací prostředek ve vysoce koncentrovaný roztok. Pračka vstřikuje roztok do bubnu vysokotlakým proudem, který proniká hluboko do vláken tkanin. Tato nová technologie zvyšuje sílu pracího prostředku a umožňuje tak snížit běžné teploty praní. Takto je možné dosáhnout stejných výsledků praní jako na 40 °C již při 20 °C (respektive stejných výsledků jako na 60 °C při praní na 40 °C).



Více na www.candycr.cz
18.12.2023 | PR
  • CANDY HOOVER ČR, s.r.o.

    Candy Hoover patří mezi nejvýznamnější evropské výrobce domácích spotřebičů. V portfoliu společnosti je italská značka Candy s více než 70letou tradicí a původem americká značka Hoover založená před 100 lety. Pod logem obou značek najdete kompletní sortiment volně stojících i vestavných domácích spotřebičů, pod značkou Hoover navíc i velmi širokou nabídku vysavačů, parních mopů a žehliček.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444