Nové rodinné domy v nabídce CENTRAL GROUP

Společnost CENTRAL GROUP nabízí klientům své rodinné domy s pozemky ve 13 lokalitách v Praze a okolí. Vybírat je možné z několika typů řadových domů, dvojdomů nebo samostatně stojících staveb. Ceny rodinných domů se pohybují již od 2,8 mil. Kč, a to včetně DPH, pozemku a luxusního provedení.

Letní novinkou z oblasti rodinných domů jsou lokality v Praze 10 – Pitkovicích, v Dubči a další etapy výstavby zděných domů v Praze 5 – Slivenci a v Praze 8 – Březiněvsi. V lokalitách Nové Pitkovice a Panský dvůr v Praze 10 – Pitkovicích lze nyní vybírat z mnoha zděných moderních nebo klasicky řešených domů. Bude zde zastoupen i nejžádanější dvojdům Klasik 4 a typový dům Progres 8, který získal prestižní ocenění Dům roku 2006 a Top dům 2006. Jsou zde představeny také nové typové domy Progres 2 a Progres 3.
Velmi zajímavým projektem společnosti CENTRAL GROUP je lokalita Nová Bašť v Líbeznicích u Prahy s téměř 130 rodinnými domy. Vybírat je možné jak z domů ve výstavbě, tak i z dokončených. Za rodinný dům s dispozičním řešením 3+kk a s výměrou pozemku 117 m² zaplatí klienti v této lokalitě od 2,8 mil. korun včetně DPH. Firma zde již staví i polyfunkční centrum, kde se bude nacházet recepce s pultem centralizované ochrany, fitness, sauna a solárium, dále pizzerie s venkovní zahrádkou a Junior klub. V sousedství polyfunkčního objektu se navíc počítá s vybudováním dvou tenisových kurtů a ještě dalšího hřiště. Předpokládá se také zřízení parku a oploceného dětského koutku. Ve 2. etapě pak objekt umožňuje dostavbu bazénu, squashových kurtů a dalších provozů podle zájmu nových obyvatel lokality. Objekt by měl být dokončen do konce roku 2006. V lokalitě Nová Bašť mohou také klienti navštívit dva ukázkové domy, které jsou otevřeny od pátku do neděle, od 13 do 18 hodin.
Všechny rodinné domy jsou v luxusním provedení. To například obsahuje luxusní koupelny, plovoucí podlahy, zabezpečovací zařízení, nadstandardní vnitřní dveře s obložkovými zárubněmi a bezpečnostní vstupní dveře. Pouze rodinné domy v lokalitě Rezidence Nad Skálou v Praze 4 – Kunraticích jsou stavěny v luxusním provedení rezidence, které zahrnuje nad rámec provedení v jiných lokalitách například velmi kvalitní dřevěná eurookna a vstupní dveře, obložení domu kvalitním dřevem, dřevěné třívrstvé podlahy ve všech obytných místnostech, exkluzivní koupelny s podlahovým přitápěním, moderní oplocení s vraty na dálkové ovládání aj. Za nejlevnější rodinný dům (5+1 s dvougaráží včetně pozemku o výměře 834 m²) v této lokalitě klienti zaplatí od 13,5 mil. korun včetně DPH.

Za zmínku rovněž stojí letní akce, kterou společnost pořádá od června do srpna 2006. Jedná se o velký letní výprodej nově dokončených bytů a domů. Letní slevy v rozmezí 50.000 až 500.000 Kč se týkají všech dokončených bytů a domů v mnoha lokalitách v Praze a okolí. Podmínkou pro získání slevy je uzavření smlouvy a úhrada zálohy nejpozději do 31.8.2006.

Nové možnosti vyřízení hypotečního úvěru, které CENTRAL GROUP nabízí, dovolují uspořit oproti průměrné hypotéce i více než 100.000 korun za 5 let. Zajímavou informací je i skutečnost, že k pořízení nového bydlení Vám stačí pouze 5% z ceny. Zbývající část lze financovat z úvěru, nebo je možný odklad platby. Finanční poradenství poskytuje společnost CENTRAL GROUP všem svým klientům zcela zdarma. Navíc také firma rozšiřuje možnosti čerpání hypotečního úvěru i pro zařízení kuchyně a interiéru.

Aktuální nabídku a podrobné informace naleznete také na www.central-group.cz.
19.06.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444