Nové realizace zimních zahrad VG 17

Vaši terasu nebo zimní zahradu můžete využívat v každém ročním období. Díky celoskleněným posuvným stěnám se tento prostor stane obyvatelným i za deště nebo při nižších teplotách. V létě pak vaši zahradu s interiérem doslova propojíte.

Posuvný celoskleněný systém zimních zahrad 

Zimní zahrady často využíváme při chvílích odpočinku, posezení s přáteli a rodinou. Abyste nemuseli domů pospíchat při každé změně počasí, nechte si terasy a další přístřešky zasklít posuvným celoskleněným systémem. Celoskleněné posuvné dveře VG 15 od společnosti HZB jsou založeny na extrémně štíhlém a lehkém systému hliníkových profilů, oceníte jejich maximální průhlednost a minimalistický design. 

 
Posuvný celoskleněný systém sjednotí vnější a vnitřní prostor, umožní výhled do zahrady a průchod k bazénu, anebo nás ochrání před špatným počasím. Snadné ovládání posuvných stěn VG 15 a VG17 umožňuje, abyste křídla přesunuli i do rohu.

Oba systémy VG 15, 17 jsou k dispozici se 2, 3, 4 nebo 5 stopami. Jednotlivé prvky běží na válečcích s kuličkovými ložisky a jsou vybaveny unašeči, které při zavírání automaticky táhnou další prvek.

Tento systém se ovládá a zamyká zevnitř a je perfektním řešením pro balkón nebo terasu. Lze je také použít jako vnitřní přepážky místností. Existuje mnoho možností vybavení a díky bezrámové konstrukci lze dosáhnout maximálního otevření s optimální průhledností; i za rohy.

 
Technické údaje:
ŠÍŘKA PANELU: Max 2600 mm.
HMOTNOST PANELU: Max 70 kg.
POČET PANELŮ: Max 5 panelů pro boční otevírání, max. 10 panelů pro střední otevírání.
TLOUŠŤKA SKLA: Tvrzené sklo o síle 8-10 mm.
MOŽNOSTI SESTAVENÍ: Až 10 panelů, které lze rozmístit na 2, 3, 4 nebo 5 kolejnicích. Výška spodního kola je nastavitelná.
 
Více informací o celoskleněných posuvných stěnách VG 15, 17 naleznete zde.
26.05.2022 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444