Nové odstíny tvrzeného kamene TechniStone®

Každý rok Technistone přichází s novými produkty a ani rok 2022 není výjimkou. Tentokrát se paleta barev rozrostla hned o tři výrazné dekory Metropole Nero, Noble Quartzite a Crystal Steel.

Metropole Nero vystupuje z nudné šedi

Nadčasová tapisérie Metropole Nero působí velmi neotřele, moderně a vykouzlí jedinečný a osobitý interiér s podmanivou atmosférou městských periférií. Prostoru dodává noblesu a nevtíravou eleganci. Nejlépe vynikne v moderních loftech a podkrovních bytech.

Jakkoliv může šedá barva svádět k pocitu fádnosti a nedostatku nápaditosti, realita je opačná. Patří k typickým znakům soudobých trendů v oblasti nábytku, módy, doplňků a dalšího vybavení domácnosti. Kromě velkého množství odstínů šedi a jejich variabilitě mezi teplými a studenými tóny, je nespornou výhodou také jednoduchá kombinovatelnost s dalšími barvami i materiály. A právě v této paletě dokonale vynikne tento nový odstín TechniStone®.


Metropole Nero vnáší do interiéru osobitost a přirozenou atmosféru pulzující metropole
 

Noble Quartzite přináší do života jemnost

V kontrastu k tmavému odstínu Metropole Nero představuje Noble Quartzite něžný dotek čisté krásy. Sametová struktura s jemným žilkováním, umocňující pocit naděje a čistoty, přímo svádí k pohlazení.

V interiéru se bude Noble Quartzite skvěle doplňovat s jemnými tvary, dřevem, nejrůznějšími slitinami kovů i dalšími přírodními materiály. Díky své jedinečnosti si tento odstín navíc můžete zamilovat zas a znova a objevovat s ním stále nové dimenze vlastního domova.
Šedý elegán Noble Quartzite s jemným vzorem podtrhává minimalistickou tvář interiéru
 

Crystal Steel – ledová krása ocelového vzhledu

Hrdým zástupcem studených šedých tónů je nový odstín Crystal Steel inspirovaný chladnou ocelí.  Viditelná zrnitost struktury přináší do interiéru osobitost a přímo vybízí k neotřelým kombinacím.

Síla tohoto dekoru je především v jeho nenápadnosti, která však působí dojmem vytříbeného vkusu. Do interiéru vnese sílu, stabilitu, odolnost a dlouhotrvající krásu.
Nenápadná krása odstínu Crystal Steel nechá vyniknout i okolní přírodu.

Tvrzený kámen TechniStone® tvoří z více než 90 % přírodní suroviny. Mezi jeho přednosti patří především vysoká odolnost vůči mechanickému a chemickému poškození, nízká pórovitost a nasákavost. Neabsorbuje tekutiny, neulpívají na něm skvrny ani bakterie, je zdravotně nezávadný a téměř bezúdržbový.
09.05.2022 | PR
  • Technistone, s.r.o.

    Společnost Technistone, s.r.o., se sídlem v Hradci Králové, je špičkovým světovým výrobcem tvrzeného kamene. Tento vysoce kvalitní materiál je pro své jedinečné vlastnosti a nadčasový design vyhledáván architekty, designéry i koncovými zákazníky. Zájem o tvrzený kámen TechniStone® neustále roste především v zahraničí, kde máme díky rozsáhlé distribuční síti zastoupení v desítkách zemí světa. Stále oblíbenějším se ale stává i v České republice. V roce 2019 se firma Technistone stala součástí americké společnosti Wilsonart® Engineered Surfaces, celosvětového lídra ve výrobě materiálů pro interiéry budov.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444