Nové modely kávovarů JURA překvapí špičkovými technologiemi

Pokud si rádi pochutnáte na opravdu dobré kávě, jistě vám neunikla značka JURA. Tento výrobce špičkových automatických kávovarů pro domácí i profesionální použití nyní představuje svůj historicky nejúspěšnější kávovar JURA E8 v novém sofistikovanějším kabátě, s ještě snadnějším ovládáním a širším výběrem kávových specialit.

Na silné espresso nebo cappuccino s hustou mléčnou pěnou už nemusíte chodit do kaváren. Nezaměnitelná vůně čerstvě připravené kávy vás nyní může probouzet i u vás doma. Z dílny značky JURA se nyní představují dva nové kávovary JURA E8 s těmi nejmodernějšími technologiemi. V čem mohou překvapit?

Na zdokonalování technologií značka JURA spolupracuje s těmi nejlepšími světovými baristy. A právě proto s novým modelem JURA E8 připravíte cappuccino jako od profesionála. JURA E8 je vybaven tryskou G2, která je vyrobena z těch nejkvalitnějších materiálů a speciálně pro přípravu kávových specialit s jemnou mléčnou pěnou.


Hledáte kvalitní automatický kávovar, ale obáváte se příliš složitého ovládání? Kávovar JURA je vybaven funkcí One Touch, díky které si můžete jakýkoliv nápoj připravit stiskem jednoho jediného tlačítka. Máte chuť na lahodné espresso, nebo silné ristretto? Je libo latte macchiato či flat white? Do nápojového menu modelu JURA E8 nově přibylo trendové espresso macchiato, espresso doppio a horká voda na zelený čaj. Volba nápojů je díky přehlednému barevnému displeji velmi snadná.

 

Špičková technologie přípravy pro dokonalou kávu

Proč je důležité vybírat kávovar pečlivě? Jednoduše proto, abyste si na kávě opravdu pochutnali. Veškerá chuť espressa totiž tkví v jeho přípravě, a proces výroby je u modelu JURA E8 doveden k téměř naprosté dokonalosti.

  • Kovový mlýnek AromaG3 namele kávu rychle, tiše a šetrně a díky tomu si káva zachovává své specifické aroma.
  • Sílu mletí lze nastavit v osmi krocích přesně podle individuálních požadavků každého uživatele. 
  • Spařovací jednotka má kapacitu 5 až 16 gramů a zajišťuje optimální podmínky pro propaření kávy za všech okolností. Impulzní extrakční proces (P.E.P.®) vyvinutý a patentovaný přímo společností JURA a optimalizuje dobu extrakce, zlepšuje aroma, pěnu i celkovou chuť výsledného nápoje a umožňuje chuť kávy plně se rozvinout. 
  • Samozřejmostí je i nastavení teploty propaření dle použité kávy.

 

Péče a údržba

Na výsledné chuti nápoje se podílí nejen samotná káva a její proces výroby, ale také kvalita použité vody. Proto jsou kávovary JURA vybaveny Inteligentním vodním systémem (I.W.S.®), který chrání kávovar před vodním kamenem a odstraňuje z vody látky, které by mohly mít negativní vliv na chuť a aroma (jako jsou těžké kovy nebo chlór).

Údržba kávovaru je stejně snadná jako příprava kávových specialit. O proplach a čištění je postaráno opět stiskem jediného tlačítka.

Mějte přehled o svém kávovaru

Žijeme v době chytrých telefonů, domů a elektroinstalací. Proto i nový model JURA E8 je vybaven možností vzdáleného připojení vašeho chytrého telefonu a kávovaru pomocí JURA Smart Connector. Nyní budete mít komplexní přehled a kontrolu nad přístrojem, snadno zkontrolujete stav nebo nastavíte jeho údržbu. 
 

 

Design propracovaný do detailu 

Vzhled nových modelů kávovaru JURA je opět propracovaný do sebemenšího detailu. Dokonalý design se promítl i do takových drobností, jako jsou kovové rukojeti u nádržky nebo na novém chromovaném podstavci šálků.

Kávovar JURA E8 je k dispozici v barevném provedení Platinum a nově také v barevném provedení JURA E8 Dark Inox a JURA E8 Piano White.

21.06.2019 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444