Nové malířské nátěry značky PRO-DOMA

Privátní značka stavebnin PRO-DOMA se nově rozrostla o dalšího člena - malířské nátěry. Ty doplňují již tak pestrou nabídku stavebních materiálů této značky, jako jsou podstřešní fólie, stavební chemie, hydroizolace, tepelné izolace, omítkové a maltové směsi, pracovní oblečení, spojovací materiál nebo nářadí.  

Malířské nátěry nesoucí logo PRO-DOMA představují spojení kvality a výhodné ceny. Zakoupit je lze ve všech prodejnách stavebnin PRO-DOMA, které se nacházejí ve všech větších českých městech a tvoří tak nejširší síť stavebnin v ČR. V nabídce tyto nátěry naleznete ve variantách Standard a Premium. Nyní se pojďme podívat na to, čím dokáží zaujmout a jaký je mezi nimi rozdíl. 


Malířský nátěr PRO-DOMA Premium

Malířský nátěr Premium se vyznačuje perfektní krycí schopností a zvýšenou bělostí (94 % BaSO4). Pokud k tomu připočteme i další jeho vlastnosti, mezi které patří například snadná zpracovatelnost, vysoká odolnost či dobrá paropropustnost, dostaneme barvu, která se skvěle hodí na vymalování opravdu každého interiéru i exteriéru. Výmalba bude nejen kvalitní, ale i dlouho vydrží.

Nejvíce malířský nátěr PRO-DOMA Premium vynikne na stěnách chodeb, prodejních prostor, obývacích pokojů, sklepů, skladů nebo garáží. Ale jak již bylo zmíněno, v možnostech jeho použití se meze nekladou. Co se týče podkladů, je tato malířská barva nejvíce vhodná k nátěrům bílých podkladů, především tedy sádrokartonu. Velice dobře se však uplatní i jako nátěr starých i nových omítek, betonu, dřevotřísky a dřevovláknitých desek.  

Složením se jedná o vodou ředitelný nátěr na bázi akrylátové disperze s obsahem plniv, aditiv, fungicidních látek, derivátu celulózy a titanové běloby, který svůj název Premium nenese zbůhdarma – nepraská, neodlupuje se a odolává otěru za sucha. Velikost jednoho balení malířského nátěru PRO-DOMA Premium je 20kg, přičemž na paletě můžete objednat až 24 takovýchto balení. 

Malířský nátěr PRO-DOMA Standard

Druhou novinkou je malířský nátěr PRO-DOMA Standard, který si v mnohém nezadá se svým exkluzivnějším příbuzným. Stejně jako Premium je i Standard varianta vodou ředitelným nátěrem na bázi akrylátové disperze s obsahem plniv, aditiv, fungicidních látek, derivátu celulózy a titanové běloby. Lehce se nanáší, hodně toho vydrží a perfektně kryje.A aby těch výhod nebylo málo, nátěr PRO-DOMA Standard má nesmírně univerzální použití na širokou škálu podkladových materiálů. Nátěr lze klasicky nanášet buď natíráním, válečkováním nebo stříkáním.
 
Spotřeba malířské barvy PRO-DOMA Standard činí příznivých 130–180 g/m² na jeden nátěr. Mezi nátěry se pak na její zaschnutí čeká přibližně 24 hodiny, hodně však záleží na teplotě a relativní vlhkosti v místnosti. Opět se prodává v 20kg balení.
 
Jestli hledáte řešení pro kvalitní výmalbu za rozumnou cenu, budou malířské nátěry značky PRO-DOMA vaší volbou číslo jedna.
 
26.08.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444