Nová kolekce retro sanity do koupelen a kuchyní

Do sortimentu společnosti Laurens Radiátory patří již mnoho let také retro sanita, která se v letošním roce dočkala samostatného a plnohodnotného webu a eshopu www.retrosanita.cz. Díky spojení radiátorů a retro sanity může společnost dodat kompletní zařizovací předměty do koupelen nebo kuchyní. Zákazník, architekt nebo bytový designér má  možnost vše vyřešit na jednom místě, v radiátorovém studiu Laurens v Praze, Brně nebo v Hradci Králové, kde spolupracují se showroomem AD 1150.

Kolekce Retro sanity Laurens najdete v exluzivních hotelích, luxusních letoviscích, lázních a soukromých rezidencích po celém světě. Ať už zákazník vyžaduje speciální povrchovou úpravu kohoutků nebo speciální design, stačí o svém projektu firmu informovat a školení profesionálové jej podpoří na cestě k jeho dokončení.
 
Díky spojení s radiátory Laurens, zajména s retro koupelnovými radiátory, je možné dodávat radiátory a sanitu ve stejné povrchové úpravě a dosáhnout tak dokonalého designového spojení. Na stránkách retrosanita.cz naleznete vodovodní baterie, těžké a stylové litinové vany nebo retro nábytek určený do koupelen a kuchyní. 
 
Koupelnové retro radiátory i retro sanita jsou vyrobeny z mosazi, a proto se vyznačují vysokou životností. Mosazné materiály se také velmi dobře pokovují, takže je možné všechny produkty Laurens vyrobené z mosazi dodat v mnoha luxusních povrchových úpravách. 


Veškeré produkty naleznete na webu www.retrosanita.cz a www.laurens.cz. Pracovníci společnosti Laurens vás zároveň rádi přivítají i na šálku dobré kávy v některém ze svých studií, kde vám poradí s výběrem radiátorů i retro sanity.
05.03.2020 | PR
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444