Nová Unica: krásné vypínače, rámečky i vychytávky osvěží váš interiér

Pokud ladíte interiér, moc dobře víte, jak velkou roli mohou hrát detaily. Originální klapky i rámečky vypínačů a zajímavé zásuvky umí celý vzhled pozvednout na úplně novou úroveň. Aby byl výběr co největší, uvedl Schneider Electric na trh řadu vypínačů a zásuvek Nová Unica. Svou kombinaci na míru si mezi nimi najdou i ti nejnáročnější.

Kov, dřevo, sklo, ale i další přírodní materiály, barvy od kovových odstínů až po pestrou paletu. Nová Unica přináší nádherná provedení vypínačů i zásuvek, které váš prostor promění v naprostý unikát. Zaujal vás rámeček z první řady Unicy, ale toužíte po klapce z nové generace? Není problém, navzájem jsou kompatibilní, takže je výběr ještě výrazně širší. O samotnou instalaci nemusíte mít obavy, zvládne ji naprosto každý. Jednoduché a bezpečné zaklapnutí a vše je připraveno na každodenní použití. A to i časté a intenzivní, protože vysoká kvalita provedení je samozřejmostí. 
 
Zaujmout může i antibakteriální provedení, které likviduje 99 % všech virů a bakterií. Hodí se například do školek, ale třeba i ordinací, toalet a čekáren. 

 

WiFi signál? Není problém, stejně jako nabíjení

Vypínači a zásuvkami ale nabídka řady Nová Unica zdaleka nekončí. Lidé mají na své domovy stále přísnější požadavky a málokdo se obejde bez chytrého mobilu. Mezi produkty tak najdete i parádní technické vychytávky, například USB rychlonabíječku pro váš mobilní telefon, kterou můžete zakoupit třeba v kombinaci s příjemnou lampičkou na čtení. O to, abyste si na displeji přečetli všechny důležité zprávy, se zase postará WiFi zesilovač, který zajistí internetový signál v celém domě. Dalším praktickým pomocníkem jsou třeba otočné stmívače světel, které navodí příjemnou světelnou atmosféru, nebo různé typy žaluziových ovládačů pro elektrické žaluzie, rolety a markýzy. 

 

Nejste si jisti? Zahrajte si na designéra

Zaujala vás idea, že máte doma či v kanceláři krásné a originální vypínače, ale neumíte si představit, jak mohou reálně vypadat? Právě proto je tu speciální web www.vypinac.cz, který vám umožní vytvořit si různé kombinace rámečků i klapek. Sladíte spolu dřevo a sklo? Lákají vás divoké, nebo naopak decentní barvy? To vše si můžete vyzkoušet. Najdete tu výběr všech materiálů, vzor, tvarů i barev, stejně jako už zmíněné technické vychytávky jako USB nabíječky či lampičky.

A když už budete ponořeni do hry na designéry, rovnou doporučujeme mrknout na další řady vypínačů a zásuvek od Schneider Electric. Báječná je například řada Merten, Asfora zase slibuje skvělý poměr mezi cenou a výkonem. Velmi oblíbená je také série Sedna, u níž najdete třeba krásný kovový vzhled či atraktivní a unikátní imitace dřeva a skla. 

30.05.2023 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444