Nic neřešte bez obalu

Foto: Packshop.cz

Foto: Packshop.cz

Ne nadarmo se o pečlivě a čistě ustrojeném člověku říká, že je jako ze škatulky. Škatule neboli krabice je jedním z nejvděčnějších obalů, do něhož lze ukládat věci tak, aby neutrpěly žádnou újmu. Pro každý výrobek je však třeba vybrat obal vhodných rozměrů a z vhodného materiálu.

Ke skladování a přepravování většiny produktů používá lidstvo obaly z nejrůznějších materiálů už odpradávna, v moderní době ale nabývají na stále větším významu. Nejen proto, že pro náš každodenní život potřebujeme stále více a více věcí, ale především proto, že je potřebujeme přehledně, bezpečně, prakticky a hygienicky ukládat a manipulovat s nimi.
Krabice a krabičky pro každou příležitost
 
Co mají společného boty, pizza, klobouk nebo třeba počítač? Samozřejmě fakt, že je koupíte v krabici. Krabice je také ideálním řešením, chcete-li něco poslat poštou. Do krabic ale můžete uložit také sbírku pohlednic po babičce nebo staré ročníky časopisů, hromádku suvenýrů z cest, kterých je vám líto se zbavovat, vánoční ozdoby, které budete potřebovat zase až za hezkých pár měsíců, a tisíce dalších důležitých i méně důležitých věcí, které si z nějakého důvodu chcete nebo potřebujete ponechat a zároveň o nich neztratit přehled.

Krabice pro všechny jmenované účely a ještě bezpočet dalších najdete na webové adrese www.packshop.cz. Objednávat prostřednictvím tohoto webu můžete jak větší množství položek například pro firemní účely, tak i jediný produkt, který právě potřebujete.

Papír z dřevného vlákna, kterému říkáme lepenka, kartony i vícevrstvá vlnitá lepenka, jsou ideálními balicími materiály od dob, kdy byly vynalezeny. Ekologickými vlastnostmi a svým přirozeným vzhledem si navíc získaly silné postavení ve světě moderního designu. Pack Shop proto nenabízí jen praktické kartonové poštovní krabice nebo obálky na dokumenty, ale např. také elegantní a designově zajímavé dárkové krabice či krabičky různých tvarů a velikostí, ve kterých se může skvěle vyjímat láhev značkového vína, šperk, košile, hedvábná vázanka, originální keramika nebo sada kosmetiky. 
Tašky, pytle, sáčky, fólie, zkrátka vše, co potřebujete
 
Existuje samozřejmě daleko rozsáhlejší škála obalů, než jsou krabice, a také daleko rozsáhlejší škála potřeb. Ke speciálním obalům patří např. systém "bag in box" určený ke skladování a přepravě kapalných nebo viskózních látek. 

Pack Shop má na skladě neustále více než 300 druhů obalů, takže zaručuje svým zákazníkům rychlé dodání. Kromě krabic jsou to také papírové a plastové pytle a tašky, fólie a různé druhy pomocných balicích prostředků včetně balicího papíru, motouzů a lepicích pásek, fixačních prostředků, výplní z polystyrenu, dřevité vlny a papírových hran, které brání poškození rohů. Pokud tedy potřebujete cokoli zabalit, odeslat nebo uložit, je to právě adresa www.packshop.cz, kde najdete komplexní a spolehlivé řešení. 
17.04.2013 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444