Nezbytnosti pro praktickou domácnost

Domácnost by měla být pěkná a především praktická. Proto je dobré k vybavení přistupovat s rozmyslem a především s ohledem na funkčnost daného zařízení. Z hlediska funkčního i estetického se osvědčily produkty s bezdotykovým ovládáním. Představme si některé z nich.

Konec špinavým rukám, konec infekcím

Pustili jste se do vaření nedělního obědu. Hovězí vývar vře na plotně, štrúdl už voní v troubě a vy klepete maso na řízky. Udržet čistotu při tak náročném vaření může být obtížné. Představujeme řešení, jak se zbavit odpadků rychle, efektivně a především hygienicky.

Bezdotykový odpadkový koš umožňuje snadné vyhození odpadků - stačí se přiblížit a víko se automaticky otevře. Vy se tak můžete okamžitě pustit do přípravy těsta na bramborové knedlíky, žádné nebezpečné bakterie, které číhaly na koši, vám totiž na rukou neulpí.

Odpadkový koš představuje kritické místo. Každý den se v něm, na jeho víku a po stranách množí nežádoucí bakterie, které nemají v domácnosti co dělat. Abyste zamezili dalšímu šíření mikrobů, vybavte domácnost bezdotykovým košem s infračerveným čidlem. Automatické otevírání a zavírání koše je zabezpečeno mechanismem, který je uložen ve víku koše. Při pohybu zhruba 20 cm před senzorem dojde k automatickému otevření víka a po vhození odpadků se koš opětovně zavře.

Bezdotykový odpadkový koš EXCLUSIVE je vysoce výkonný, nehlučný, s nízkou spotřebou a dlouhou životností. Jedná se o velice elegantní doplněk do vaší kuchyně, je vyrobený z nerezu, s plastovými dotekovými plochami pro dokonalý uzávěr. 

 
Pokud hledáte ještě něco víc, seznamte se s bezdotykových košem, novinkou roku 2016. 
Tento bezdotykový koš obsahuje inovační prvek - deodorizér. Jeho úkolem je pohlcovat pach, který se tvoří uvnitř koše. Životnost tohoto deodorizéru je minimálně 6 měsíců. Poté je možné jej vyměnit. Navíc má tento koš zabudovaný systém zpomalení zavírání, který zamezí případnému hluku při zavření víka koše.

Užijte si aromaterapii kdykoliv a kdekoliv

Každou domácnost charakterizuje určitá vůně. Toho jste si jistě všimli, když přijdete na návštěvu k přátelům a známým. Aby váš domov byl stále svěží, pořiďte si domů designový aromadifuzér.

Aromadifuzér nejen že osvěží místnost příjemnou vůní, ale navíc dokáže vzduch zvlhčit.
Stačí naplnit nádobku studenou vodou - nejlépe destilovanou - a stisknout tlačítko. Difuzér začne okamžitě vytvářet studenou vodní páru. Po vyprázdnění zásobníku se difuzér automaticky vypne, nehrozí tedy žádné riziko požáru jako při používání klasických aromalamp.

Lehněte si po náročném dni, zapalte si svíčku a nadýchejte se vůně příjemných éterických olejů z Aromadifuzéru ZEN dark. Uvolní vaši mysl a pomůže od rýmy nebo bolesti hlavy. 


Ptá se, jaký je rozdíl mezi klasickou aromalampou na svíčku a aromadifuzérem?

Kromě toho, že aromadifuzér vedle provonění dokáže vzduch i zvlhčovat, je podstatný rozdíl v samotném procesu fungování. Aromadifuzér odpařuje vodu na bázi studené mlhy a vonné esence rozbíjí na mikročástice. Díky tomuto procesu se silice neničí zahříváním, jako se tomu děje u aromalamp na svíčky.
 

Na e-shopu Bezdoteku.cz kromě výše zmíněných produktů do domácnosti nakoupíte mimojiné také kancelářské židle nebo třeba solární svítidla do zahrady.

Z bohaté nabídky doporučujeme židli Predator, která představuje účinné řešení při bolestech zad. Tato židle je nejen vhodná pro dlouhodobé a náročné sezení, ale zároveň splňuje nejvyšší požadavky uživatelů. Je sklopitelná do 180° s možností houpání pro střídavý sed a možné uvolnění zádových svalů. Je vhodná pro hráče počítačových her stejně jako pro manažery, kteří lpí na kvalitě, ale zároveň se nebojí inovací a módních trendů.

Milovníci formulí budou nadšeni z kancelářské židle Alonso, jejíž tvůrci se nechali inspirovat jedním z nejúspěšnějších pilotů F1 Fernardem Alonsem. Kvalitní křeslo je určeno jak pro dlouhodobé kancelářské sezení, tak i pro domácí vysedávání u počítače. Prodyšné materiály, kvalitní čalounění, vysoký opěrák nebo široký měkčený sedák zajišťuje pohodlí a dostatečnou oporu pro vaše tělo.


Z nabídky e-shopu vybíráme také efektivní osvětlení zahrady nebo například příjezdové cesty k domu. Solární světlo s pohybovým čidlem s nastavitelnou intenzitou svícení poskytne přehled o všem, co se venku děje. Jeho postranní diody totiž rozptylují světlo do mnohem širšího úhlu než ostatní běžná svítidla. 

25.09.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444