Nevíte, jaké dárky pořídit na Vánoce? Máme pro vás zaručené tipy

Již pouhý měsíc zbývá do Štědrého dne a my znovu začínáme s přípravami na Vánoce. Ať už je to pečení perníčků a vánočního cukroví, zdobení našich domovů vánočními dekoracemi či shánění dárků pro naše blízké. Připravte se na nejkrásnější svátky v roce s dostatečným předstihem a zejména nákup vánočních dárků nenechávejte na poslední chvíli.

Pokud patříte mezi ty, kteří nakupují praktické vánoční dárky, pak se inspirujte našimi tipy na užitečné pomocníky do bytu, jež potěší ženy, muže i děti. 
 

Pro všechny členy vaší rodiny

Naprosto jedinečné uzdravující příjemné objetí můžete dopřát svým blízkým pořízením termovaku Mazel. Termovak MAZEL přináší novou variabilní cestu, jak uchovat teplo nebo chlad. Je zcela na 100% přírodní bázi a jeho použití je velmi snadné. Za pomoci mikrovlnné trouby se zahřeje, za pomoci mrazničky zchladí.
 
Pokud víte o někom z vašich blízkých, kdo si potrpí na štíhlou linii nebo chce shodit přebytečná kila, bude potřebovat sledovat úbytek váhy na osobní váze. Proto můžete překvapit třeba digitální osobní váhou EASY CONTROL německé značky SOEHNLE měřící tělesnou hmotnost a body mass index.

Pro děti 

Nejvíce se na Vánoce těší bezesporu děti. Co letos pořídit jim? Co takhle trampolínu na zahradu, která je v současné době mezi dětmi velmi oblíbená.
Na trampolíně JumpPOD ECONOMY o průměru 3 m od světového výrobce trampolín JumpKING se vaše děti dostatečně vyřádí. Pohyb na čerstvém vzduchu je navíc zdravý, proto je tento tip na dárek velmi dobrou volbu nejen pro vaše ratolesti, ale i pro vás. Z této kvalitní prostorově nenáročné trampolíny s ochrannou sítí budete všichni nadšení. 

Do dětského pokoje mohou být rovněž perfektním doplňkem sedací pytle. Sedací pytel WAVE s velmi vysokou variabilitou nebo stylový sedací pytel EUROBALL BIG XL ve tvaru fotbalového míče pro malé i velké fotbalové fandy nesmí chybět v žádném dětském pokojíčku. Vybírat můžete z mnoha barevných variant. 

Do domácnosti

K užitku jistě poslouží nejrůznější pomocníci do bytu přispívající k tomu, že práce v domácnosti pro vás bude snazší, rychlejší a efektivnější. Dárky tohoto typu potěší zejména ženy, které chtějí mít doma čisto a útulno. Máme jich pro vás hned několik. Přidáváme také oblíbené předměty do kuchyně, z nichž mají mnohé funkci nejen praktickou, ale také dekorativní. 
 
Designový aroma osvěžovač vzduchu SOEHNLE Ravenna provoní krásně celý byt. Nejmodernější technologie použitím ultrazvukových vln a LED osvětlení napomáhá k navození příjemné magické atmosféry.
 
Ryze praktické dárky nabízí značka LEIFHEIT. Z nepřeberné škály výrobků doporučujeme například sušák na prádlo PEGASUS 180 Plus Mobile, který vyřeší problém, kde sušit prádlo, nebo sada vysavače na okna WINDOW CLEANER s násadou 43 cm a ručního oboustranného mopu na okna z řady CLICK system. 

Do kuchyně

Dárky do kuchyně jsou vždy sázkou na jistotu. V kuchyni a jídelně se obecně tráví velmi mnoho času, proto přijdou nové vychytávky jistě vhod.

Karafa s chladící stanicí EMSA Flow 1 l je naprosto luxusní dárek do každé domácnosti. Stane se zaručeně praktickým a elegantním doplňkem jídelního stolu, který si oblíbí celá rodina.

Pro přípravu lahodných pokrmů se hodí grilovací plotýnka značky LAVA Metal s podstavcem 26x32 cm, která bude skvělým dárkem do bytu, kde milují steaky a další grilované pokrmy. Toto smaltové provedení je velice kvalitní a lze na něm připravit nejrůznější speciality.

Také kvalitní a téměř nesmrtelné litinové nádobí stejné značky LAVA Metal jistě potěší. Například červený litinový hrnec o průměru 20 cm může být praktickým dárkem a dalším kusem do výbavy, jež najde uplatnění v každé kuchyni. Nepřilnavý povrch, rovnoměrné prohřívání a možnost zapékání v troubě umožňuje připravovat zdravé a chutné pokrmy. 
 
Základem každé kuchyně jsou kvalitní nože. Co tedy takový dárek? Pořídit můžete třeba elegantní dřevěný blok s pěti noži FISKARS Functional Form. V tomto dárkovém balení naleznete nůž na chléb a pečivo, kuchařský, japonský kuchařský, loupací a nůž okrajovací na zeleninu. Cenově výhodná je také dárková sada nožů Solid od téže značky FISKARS, která se skládá z nože na chléb a pečivo, z nože kuchyňského a okrajovacího.
 

Z dalších praktických a zároveň designových vánočních dárků do kuchyně můžeme doporučit držák rolí a folií, chlebovku nebo 16 ks kořenek plných koření v závěsné poličce z kolekce Scandic značky EMSA. Přírodní design je díky použitému bukovému dřevu úžasný zejména na chalupách a kuchyních ve venkovském stylu.
 

Na zahradu

Zahrádkářům uděláte zajisté radost nějakým tím pracovním nástrojem. Především pro zdatné a silné muže máme tip na luxusní dárek. Jedná se o dárkovou sadu sekery X7, ostřiče a nože Gerber nebo cenově výhodný set sekery X17, ostřiče Xsharp a rukavic. Obojí od kvalitní značky FISKARS.

Do pracovny a kanceláře

Naše poslední tipy jsou určeny těm, kteří při práci sedí za pracovním stolem. Zdravé sezení je přeci základ, proto může být dobrou volbou nákup kancelářské židle či křesla. Správný typ je potřeba vybírat podle toho, jak dlouhou dobu dotyčný u stolu tráví. Pro kratší sezení se hodí kancelářská křesla, například kancelářské křeslo Wonder Large disponující sklopnými područkami. Delšímu posezení lépe vyhoví variabilnější kancelářské židle, jako třeba Flute. Česká značka ANTARES uspokojí i nejnáročnější požadavky a splňuje podmínky pro zdravé a pohodlné sezení.
 
Snad pro vás byly naše dnešní tipy dostatečnou inspirací a vyberete pod stromeček ty správné vánoční dárky, které vašim blízkým vykouzlí úsměv na tváři. Pokud se vám líbil některý z námi vybraných dárků, stačí vždy kliknout na fotografii a budete přesměrováni na stránku, skrze kterou můžete dárek pořídit. Více pak na www.superdiskont.cz.
24.11.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444