Netradiční dětské pokoje, které upoutají na první pohled

Nábytek do dětského pokoje vybíráme dlouho a s rozmyslem. Klademe důraz na materiál, barvu, funkčnost a v neposlední řadě i na cenu. Dětskému nábytku věnuje společnost Nábytek Harmonia velkou pozornost, a protože vašim potřebám rozumíme, snažíme se zařazovat do naší nabídky stále nové produkty, které pro vás předem pečlivě vybíráme. Nabídka našeho sortimentu je velmi široká a rozmanitá. Nechybí cenově dostupný nábytek ani luxusní až netradiční nábytek.

V letošním roce se náš výběr rozšířil o osobitý a neokoukaný dětský nábytek, který jen tak někde nenajdete. Právě tím se v tomto článku budeme zabývat. Ať už plánujete zařizovat pokoj pro miminko, školáka nebo studenta, z naší bohaté nabídky si zajisté vyberete. Pohodlně se usaďte, následující článek je určen právě vám.

Pokoje, které porostou spolu s miminkem

Zařízení pokoje pro miminko se může zdát jako pořádný oříšek. Než se nadějete, devět měsíců uteče jako voda, a miminko bude na světě. Dříve než se tak stane, je potřeba, aby bylo na jeho příchod vše připraveno. S našimi kolekcemi zařídíte pokoj pro miminko, který dětem vydrží až do školských let. 

Bělostně čistý nábytek s nádechem romantiky 

Hledáte-li opravdu nadčasový nábytek do dětského pokoje a máte-li smysl pro jistou jemnost a roztomilost, naprosto vás uchvátí multifunkční nábytek z kolekce Chloe, který vašemu drobečkovi vystačí od 0 do minimálně 12 let věku! Jak je to možné? Postýlku pro miminko lze jednoduše přestavět do podoby postele pro větší dítě. Až nebude potřeba přebalovací pult, jednoduše jej přeměníte v praktickou nástěnku. Hladké a bezpečné zavírání dveří skříně a zásuvek, zakulacené rohy a LED osvícení je u této kolekce samozřejmostí.

 
Dětský pokoj Chloe III - bílá   
 

S tematicky zařízeným pokojem se dítě nebude nudit

Máte syna, který touží být pirátem nebo závodníkem? A vaše dcera nesní o ničem jiném než o tom, že se jednoho dne stane princeznou? Proměňte dětská přání v realitu. Tematické dětské pokoje jsou stále více oblíbené díky originálnímu designu, ale i kvalitnímu provedení. 

S kolekcí Jack vykouzlíte originální pirátský pokoj

Zbožňuje váš malý kapitán hraní na piráty? S nábytkem Jack se bude moct považovat za skutečného novodobého piráta. Kolekce je vyrobena v zajímavém dubovém dekoru lancelot v kombinaci s potisky pirátské tematiky. Jsme si jisti, že takto zařízený pokoj nemá jen tak někdo. Děti se budou cítit příjemně nejen při zábavě, ale i při učení. Hlavní dominantou je postel ve tvaru lodi, jejíž design je propracován do nejmenších detailů. Posteli nechybí příď lodi, okénko z kajuty, kanóny vystupující z boku lodi a stožár s lodní plachtou. Postel tak má podobu lodi se vším všudy. Jelikož i malí piráti musí pracovat na domácích úkolech, neschází ani psací stůl, díky kterému se úkoly probojují s mnohem větší chutí. Rádi bychom vyzdvihli zejména psací stůl, který na sebe vzal podobu žraloka. Pojetí psací stolu je opravdu nevídané. Obrovské svítící tesáky a oči magneticky připojené do důlku jsou opravdovou raritou. Zuby mají tři úrovně dotykového osvětlení, které můžete dle potřeby měnit. Nábytek tak potěší každého piráta i pirátku.

 
Dětský pokoj Jack V - dub lancelot  
 
Máte doma malou princeznu? Pak je princeznovský pokoj nutností
Nábytek z kolekce Rosie vytvoří z dětského pokoje místo, ve kterém se bude vaše dcerka cítit jako skutečná princezna z pohádky. Bílá barva ve vysokém lesku obohacená o netradiční rubínovou se jeví nadčasově a elegantně. Moderní design nábytku podtrhují zajímavě tvarované nožky, které jsou zároveň velmi praktické. Díky svému tvaru totiž eliminují nutnost odsunu nábytku při uklízení. Postele z kolekce Rosie upoutají výrazným honosným čelem, které působí velmi luxusně. Čelo je navíc ozdobeno kamínky. Šatní skříně jsou vybaveny šatní tyčí s osvětlením, díky čemuž uvidíte oblečení i při horším světle.

 
Dívčí pokoj Rosie - bílá/rubínová  
 
S kolekcí Rally se dětský pokoj promění v depo i závodní dráhu zároveň
Pro všechny malé závodníky představujeme červenou kolekci nábytku v rally stylu. Vybírat můžete z postelí ve tvaru auta, které mají reálný vzhled a top modely dálkové ovládání se světelnou i zvukovou funkcí. Nabízíme taktéž modely postelí ve tvaru auta i s přistýlkou, a tak může váš malý závodní přizvat na přespání i spolujezdce. Šatní skříň, která vypadá jako vjezd do garáže? Vysoká komoda, vypadající jako stojan čerpací stanice? Nebo teprve psací stůl, ve kterém si váš potomek bude připadat jako v kokpitu závodního auta? To všechno mu nyní pro jeho jízdu životem můžete dopřát.

 
Velký dětský pokoj Rally - červená/antracit  
 

Studentské pokoje šité na míru

Máte pocit, že čas utíká stále rychleji? Jako by to bylo včera, kdy vaše ratolesti s radostným křikem běhaly po dětském hřišti. Teď už jsou z nich pomalu dospělí, s ujasněnými představami a názory, které se úplně nemusí shodovat s těmi vašimi. A to nemusí být vždy snadné.  Je nám jasné, že byste měli rádi děti po svém boku co nejdéle, před tím, než vám vyletí z hnízda. Jednoduchým řešením je obměna nábytku za takový, který vytvoří prostředí, ze kterého se jim nebude chtít odcházet, a navíc se zde budou rády vracet. Právě tím je studentský pokoj

Tmavý pokoj pro mladé rockery s industriálním nádechem

Kolekce Nebula nabízí kromě krásného tmavého designu s industriálním nádechem i netypické a obzvláště mládeží milované vychytávky. Všechny postele z této kolekce obsahují USB porty pro pohodlné nabíjení zařízení přímo v posteli, stejně jako psací stoly. Ty spolu s nástavci, jejichž součástí je tabule i nástěnka, tvoří dokonalý celek pro studium. Dominantou pokoje se může stát některá z šatních skříní, které obsahují integrované LED osvětlení, praktické háčky z ekokůže a rovněž úložné kapsičky. Netradiční dekor imitující šedý kámen je navíc absolutní top, zkombinuje-li se s černým kovem a černou koženkou. Vaše děti budou vyloženě nadšené, neboť se v takovém interiéru konečně budou cítit samy sebou a jejich spokojenost na nich jistě bude velmi brzy znát.

 
Malý studentský pokoj Nebula - šedá/černá  
 

Dokonalé spojení barev v kolekci Archie

Pokud jste příznivci promyšleného barevného řešení nábytku mohla by vás zaujmout kolekce Archie. Obvyklá bílá barva je „oživena“ o dekor světlého dubu, což ve výsledku působí jednoduchým, a přitom nadčasovým designem. Nábytek v této kombinaci barev se bude vyjímat v jakkoli barevné místnosti a je jako dělaný pro milovníky moderního nábytku. Pozoruhodným prvkem je rozkládací psací stůl, jehož pracovní plochu je možno dle potřeby zvětšit. Stůl je tak skvělou volbou, pokud se rádi roztahujete a potěší i možností uzamčení dvířek.

 
Studentský pokoj Archie - bílá/dub světlý  
 
Doufáme, že vám byl článek nápomocný. Další inspiraci můžete čerpat na e-shopu Nábytek Harmonia, kde naleznete předpřipravené sestavy nábytku, stejně jako jednotlivé produkty. Nic vám tedy již nebrání v tom, upustit uzdu fantazii a vybavit dětský pokoj netradičně, a zároveň přesně na míru pro vaše malé poklady. Z naší bohaté nabídky si jistě vyberete. Dopřejete svým dětem jedinečnost, kterou tyto nové kolekce nábytku nabízejí. Stonásobně se vám to vrátí.
 
17.12.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444