Nepřehlédněte na veletrhu III

Zajistěte si bezpečí a úspory mobilním systémem OMNIUS

Součástí právě probíhajících Stavebních veletrhů Brno 2008 (22. - 26.4.) jsou i expozice Stavebního centra EDEN 3000. Přístupné jsou po celý rok, ale jako každoročně v těchto veletržních dnech očekávájí zvýšený nápor návštěvníků. Mezi jinými se zde můžete podrobně seznámit i se zabezpečovacím systémem OMNIUS, který zde prezentuje firma GuardSec Services, s.r.o.

Vlastníte-li byt, dům nebo chatu, určitě znáte situaci, kdy se potřebujete okamžitě přesvědčit, zda je vše v pořádku, i když tam nejste. Stejně i v případě, máte-li firmu, provozujete sklady nebo řemeslnou dílnu. Máte-li ale v kapse mobilní telefon, je tu pro vás rychlé a elegantní řešení.

Svůj byt, firmu nebo sklad můžete sledovat kdykoliv a odkudkoliv.

Dohledová zabezpečovací služba OMNIUS přemění mobilní telefon, PDA, počítač nebo notebook v mobilní zabezpečovací dohledový systém. Váš objekt tak můžete sledovat kdykoliv a odkudkoliv v reálném čase pomocí video přenosu z kamery nainstalované v objektu.

Z vašeho mobilního telefonu udělá OMNIUS mobilní varovné a monitorovací zařízení. Na základě detekce pohybu ve sledovaném prostoru budete ihned informováni pomocí textové zprávy nebo emailu o vniknutí do vašeho objektu. Událost můžete sledovat na mobilním telefonu nebo PC v reálném čase ihned poté, kdy k ní dojde.

OMNIUS zároveň nabízí možnost automatického ukládání událostí do archivu.. Archiv je bezpečně uložen na serveru umístěném mimo sledovaný objekt. Tím je zajištěno, že data nebudou odcizena nebo poškozena. Archiv nabízí pokročilé funkce, jako rychlé prohledávání, vyhledávání podle času atd. Správa archivu probíhá vzdáleně, stejně jako ovládání celého systému, prostřednictvím sítě Internet.

Ovládání systému OMNIUS je velmi jednoduché a intuitivní. Navíc OMNIUS nevyžaduje ze strany uživatele žádnou údržbu a instalace. Uživatel nemusí investovat do pořízení serveru nebo nových počítačů do sledovaných prostor. Stačí vám pouze kamera a běžně dostupné širokopásmové připojení k Internetu. Omnius pracuje s IP kamerami i analogovými kamerami. Díky tomu je možné využít i starší analogové kamery, které už jsou případně v objektu nainstalované bez nutnosti pořídit si nové kamery.

Svůj dům a majetek tak můžete chránit za cenu již od 290,- Kč měsíčně. Další informace získáte na http://www.omnius.cz/, dotazy můžete posílat emailem na adresu: ales.hill@guardsec.cz.

22.04.2008 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444