Nepřehlédněte na veletrhu II

Ve dnech 22. - 26. dubna se letos osmdesátileté jubilující brněnské výstaviště stane dějištěm Stavebních veletrhů Brno, jichž se účastní stovky firem nabízející produkty a služby z oblasti stavebnictví. Jako každorečně i letos přinese redakce BYDLENÍ.CZ své tipy k návštěvě zajímavých expozic.

DLH Czech v novém

Firma DLH Czech, s.r.o. se v Brně letos představí s novým logem a designem k výročí 100 let od založení DLH. V souvislosti s tímto výročím poskytuje na objednávky uzavřené na veletrh 10% slevu.
Mezi vystavovanými novinkami jsou dřevěné fasádní profily z dřevin Okoumé, Tatajuba, skandinávského smrku či sibiřského modřínu.
V expozici v pavilonu D u stánku 015 budou k vidění budou také nové terasové desky: profil NORA (kosené hrany, spárami již není vidět do podkladu) a pohledově skrytý spoj iCLIP. Oba tyto profily lze použít i na fasádní obklady a dodávají se z dřevin Massaranduba, Merbau Ipe nebo iDeck by Twinson - bezúdržbový materiál na terasy ze směsi dřeva a polymerů.
Samozřejmně se návštěvníci mohou prohlédnout i standardní nabídku z masivních podlah iFloor, terasových desek iDECK, spárovky, řezivo, dýhy, eurohranoly, dřevěné fasádní profily a zahradní nábytek iGARDEN.

 

Soutěž o nej umyvadlo

Společnost Sanitec je výrobce a dodavatel širokého sortimentu sanitární keramiky a koupelnového vybavení od exkluzívní série KERAMAG přes elegantní sanitární keramiku a koupelnový nábytek značek DELTA a KOLO vč. řešení pro malé koupelny a invalidy až po koupelny za nízkou cenu PANDA, sprchové kouty a vany značek KORALLE a KOLO a masážní vany a boxy ALBATROS. V části SHK na veletrhu představí ukázku svých designově jedinečných výrobků v pavilonu Z u stánku 002. Zde budou mít návštěvníci také možnost získat zajímavé ceny, rozhodnou-li se hlasovat v soutěži o nejkrásnější umyvadlo této atraktivní expozice.

 

 

Rozsviťe si s firmou Schneider Electric

Firma Schneider Electric bude vystavovat v pavilonu F u stánku 089 domovní vypínače a zásuvky UNICA. Návštěvníci mají možnost prohlédnout si všechny designové řady (Basic, Colors, Plus, Top a Allergo) ve všech barevných variantách. Jedná se o více než 40 barevných kombinací a 28 dalších kombinací dřeva a kovu. Obchodní zástupci, kteří budou na stánku přítomni, poradí zájemcům s technickými dotazy.

 


 

TONDACH - novinky i generální partner soutěže učňů

V pavilonu G1 u stánku č. 012 bude společnost TONDACH Česká republika s.r.o. prezentovat nejen své již známé výrobky, ale také několik novinek, k nimž patří například levé okrajové tašky Stodo 12 a Falcovka 11. Návštěvníkům zde budou k dispozici jak podrobné informace o novinkách, kompletním střešním systému, tak ochotný profesionální tým.

Nabídka firmy zaujme i stavebníky zajímající se o využití sluneční energie. TONDACH Solar sestavy s kolektorem TS 300 byly na trh uvedeny právě před rokem a nabízejí systémové řešení celé střechy. Pokud si nyní stavebníci objednají 5 těchto kolektorů, získají jeden zdarma. Příležitost dostanou i ti, kteří by rádi při výstavbě ušetřili. Již tradičně si budou moci na stánku TONDACH zahrát o slevu až 50 % na základní střešní tašky.
„Budeme rádi, pokud se návštěvníci IBF přijdou podívat nejen na náš stánek, ale navštíví také Soutěž odborných dovedností učňů – obor pokrývač, kterou již mnoho let v pozici generálního partnera podporujeme,“ říká ing. Jana Klasová z marketingu firmy TONDACH. V pořadí již jedenáctý ročník tohoto mezinárodního mistrovství České republiky začne 23. dubna a učni budou mezi sebou zápolit v pokládce různých druhů střešních krytin až do 25. dubna.

20.04.2008

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444