Nepodceňujme kvalitní design vypínačů

Nabídka produktů a nápadů dnes umožňuje vyladit interiér do naprostých detailů. Přesto můžeme narazit na luxusně a promyšleně vybavené prostory, jejichž elegantní vzhled narušují nevhodně zvolený design a neatraktivní materiály vypínačů a zásuvek.

Nedílný doplněk interiéru

Domovní elektroinstalace jsou dnes přitom všudypřítomné a při stavbě nebo rekonstrukci jsou důležitou součástí celého projektu. Je ovšem třeba myslet nejen na jejich funkce a rozmístění, ale také na jejich design. Nevyplatí se podlehnout dojmu, že jde o drobnost, která se v krásném interiéru ztratí. Vypínače a zásuvky patří k nepřehlédnutelným prvkům, které mohou celý interiér významně povznést anebo naopak zbytečně poškodit.

Roli při rozhodování může samozřejmě hrát cena; zásuvek a vypínačů v bytě či domě bývá zpravidla potřeba nemálo, a tak se investice do těch luxusnějších a zajímavějších může docela prodražit. Pokud jsme už ale investovali vysoké částky do nábytku, obkladů, podlah nebo osvětlovacích těles, rozhodně stojí za to věnovat pozornost i doplňkům jako jsou vypínače. Na trhu lze ostatně najít i takové, které perfektně sladíte s luxusním bytovým vybavením a nemusí vás to zruinovat.

Hledáme přijatelnou cenu

Příjemné ceny za velmi dobrou kvalitu a atraktivní designová řešení v obrovském počtu možných variant nabízí OBZOR, výrobní družstvo Zlín. Například komplety vypínačů ve skleněném rámečku, které jsou dnes vyhledávaným doplňkem zejména do odlehčených moderních interiérů, nabízí tento český výrobce až za méně než poloviční cenu oproti jiným výrobkům tohoto typu na našem trhu. Koncového odběratele přijde jednopolový komplet z designové řady DECENTE se skleněným rámečkem v jednom ze sedmi barevných odstínů na necelých 300 Kč bez DPH, ještě výhodnější cenu samozřejmě získávají větší zakázky či velkoodběratelé.

Atraktivní designové řady

Vzhled nové řady spínačů a zásuvek DECENTE  určují jednoduchost, nadčasovost a použití přírodních ušlechtilých materiálů. Širší rámečky, které jsou pro tento typ charakteristické, tak umožňují použití v interiérech nejrůznějšího stylu. Vyrobeny jsou z kvalitních materiálů, nikoli z levných náhražek - jedná se o sklo, dřevo či kov. Výhodou je i možnost kombinovat je s bílými, černými anebo metalickými odstíny středových krytů.

K dalším výhodám těchto výrobků družstva OBZOR patří i variabilita funkčních řešení. Násobné rámečky DECENTE jsou určeny pro horizontální i vertikální provedení a umožňují zapojení až 5 přístrojů, pouze nerezová varianta existuje maximálně jako čtyřrámeček. Dvojzásuvky mají otvory natočeny tak, že usnadňují zapojení dvou spotřebičů zároveň.

OBZOR je zároveň i výrobcem přístrojů do svých vypínačů a zásuvek, jde o spolehlivé produkty opatřené bytelným, pevným kovovým montážním rámem.

Ty, kdo hledají zajímavé a elegantní, ale přece jen levnější řešení, mohou oslovit možnosti z dalších designových řad tohoto výrobce. Například v řadě ELEGANT si lze vybrat plastové vypínače s metalickým vzhledem - může jít o hliník, grafit, zlatou, nebo titan. Vypínače a zásuvky řady VARIANT zase osloví moderním tvarem, hravostí a barevností. Ve všech případech platí, že OBZOR, výrobní družstvo Zlín, obohacuje trh s domovními instalacemi o kvalitní a dostupné výrobky, s nimiž máte příležitost dovést svůj interiér k dokonalosti.
19.02.2013 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444