Neotřelý design ovládacích panelů

Pojmy jako inteligentní dům a chytrá domácnost se už zabydlely nejenom v našem slovníku, ale i domovech. S chytrými vymoženostmi se můžeme setkat už u vstupu do domu v podobě sofistikovaných zvonků, přes samostatně pracující osvětlení, stínění až po ostatní technická zařízení budov. Ta díky automatizaci dokáží snížit náklady na energie, což je v dnešní době růstu cen vítaným přínosem.

Po technické stránce jsou mezi systémy rozdíly, ale jako celek fungují podobně, zajišťují komfort, bezpečnost a úspory energií. Investor se tedy často rozhoduje dle jednoduchosti ovládání či vzhledu ovládacích panelů. Právě ovládací prvky jsou nejviditelnější a nejexponovanější součástí automatizačního systému, proto je na ně v HDL Automation kladen zvláštní důraz.



V nabídce naleznete stovky variant ovládacích panelů, od inteligentních dotykových či tlačítkových přes klasické vypínače až po univerzální zásuvky. Vzájemně mohou být kombinovány mnoha způsoby pro různé projekty, ať už se jedná o rodinné a bytové domy, hotely, komerční budovy atd.



Vnější části ovladačů jsou převážně vyrobeny z přírodních materiálů jako je sklo nebo kov. V barevných odstínech převládá bílá, černá a stříbrná barva. Uživatel si může sám zvolit pro snadnější orientaci barevné podsvícení tlačítek, gravírované symboly či ikony na displeji.



Přijďte se přesvědčit na vlastní oči, co chytré prvky dokáží, do showroomů v Praze, Jihlavě a Ostravě. Bližší informace najdete i na www.hdl-automation.cz.

18.10.2022 | PR
  • HDL Automation s.r.o.

    HDL Automation s.r.o. zastupuje na českém, slovenském, polském a maďarském trhu globální značky HDL, Myjordomus, CasaTunes, smart:)things, IQRC, RAYSGEM, HOTEZA, MATRIX SYSTEM a další. Dodává škálu produktů od jednotlivých prvků až po kompletní automatizační systémy budov – řízení osvětlení, vytápění, stínění, zabezpečení, ventilace, klimatizace, měření spotřeby energií ... Stabilní postavení HDL Automation s.r.o. na trhu je zajištěno díky mateřské společnosti GORDIC spol. s r.o. Během své téměř 30leté historie realizovala tato společnost mnoho inovativních řešení ve vývoji softwaru a integračních projektech.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444