Neobvyklé radiátory ze skla a kovu mají jedinečné vlastnosti

Otopná tělesa jsou viditelnou součástí interiéru jako jakýkoli jiný prvek a proto je na místě klást vysoké požadavky na jejich vzhled. Stejně tak je na místě zajímat se o technické vlastnosti radiátorů, protože zároveň jsou součástí otopné soustavy a při správné volbě, mohou přispět ke snížení nákladů na vytápění.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Radiátory Heatroll vyrobené z lakovaného bezpečnostního skla a kovu, jsou atraktivní možností splňující požadavek jedinečného designu, kterým se zcela odlišují od standardních plechových nebo litinových radiátorů, a nabízí také četné technické výhody.
 
Heatroll využívá jednoduchého, ale velmi efektivního konvekčního principu proudění vzduchu. Na principu komínového efektu je vzduch ohříván přes exkluzivní výměník tepla, snižuje svou hustotu a stoupá. Nový chladný vzduch je nasáván od země a tím vzniká přirozená cirkulace.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Heatroll byl vyvíjen tak, aby teplo, které vyhází z radiátoru „netoastovalo“ vzduch v místnosti, tak typický jev pro tradiční radiátory. Tento radiátor garantuje zdravý a čistý vzduch. Heatroll ohřívá pokoj rovnoměrně ve velmi krátkém čase, což přispívá k celkové duševní pohodě. Navíc vzduch, který vychází z radiátoru vytváří přirozené a příjemné teplo udržující správnou vlhkost v místnosti.
 
Heatroll je velmi bezpečný z hlediska povrchové teploty, protože teplota krytů radiátoru nikdy nepřesáhne teplotu 43 °C. Všechny skleněné části jsou vyrobeny z bezpečnostního kaleného skla dodávaného firmou GTB glass (ČR). Výměníky tepla, které se používají v Heatrollu zajišťují vysokou energetickou účinnost i přes nízkou teplotu vody v systému 45-50°C. Heatroll je rovněž možné napojit i na stávající topný okruh se starým topným systémem s vyšší teplotou vody v okruhu.

Velkou výhodou je možnost výroby atypických rozměrů podle potřeb zákazníka. Přestože jsou standardně nabízeny čtyři základní typy, je možné na zakázku upravit délku i výšku radiátoru.  

18.05.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444