Není teplo jako teplo

BeFDIN - krbové vložky nové generace

Firma BeF Blansko, s.r.o. patří k předním výrobcům litinových krbových vložek a krbových kamen nejen v České republice. Její nabídka krbů a krbových kamen představuje spojení ověřených tradic a nejmodernějších výrobních technologií. V současné době přichází tato společnost na trh s novou generací krbových vložek BeFDIN.

Krbové vložky této řady jsou vyrobeny z žárupevné litiny odlévané v BRD a jou vyloženy šamotem. Pro BeFDIN byla vyvinuta nová technologie oplachování skla HCG (High Clean Glass), která zajišťuje vynikající čistotu předního skla. Při vývoji tohoto výrobku byly zohledněny požadavky zákazníků na co nejjednodušší obsluhu a čištění, proto je pooužita technologie bezroštového spalování. Primární vzduch, sekundární vzduch a systém HCG je navíc možno regulovat jen jedním ovládacím mechanismem.
Krbová vložka BeFDIN používá také novou technologii EAB (Exterior Air Burning), která je založena na vnějším přívodu spalovaného vzduchu. Znamená to, že vzduch nutný pro hoření je přiváděn zvenčí  a  k tomuto účelu nemusí být  využíván vzduch z místnosti. Ten je pouze ohříván prouděním kolem krbové vložky. U krbu s touto krbovou vložkou se tak můžete bez problémů hřát i v klimatizovaných místnostech.

Krbová vložka BeFDIN  splňuje nejpřísnější evropské normy, včetně certifikace DIN plus, kterou mohou být označeny pouze krbové vložky nejvyšší kvality s velmi nízkými emisemi škodlivých látek a vysokou účinností. Nový výrobek firmy BeF Blansko tím přispívá k ochraně životního prostředí a zákazníkům přináší užitek také v podobě nízkých nákladů na topivo.

12.09.2005 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

    STIEBEL ELTRON patří k technologickým lídrům v oblasti ohřevu vody, vytápění a technologií využívajících obnovitelných zdrojů. Široké portfolio produktů tvoří zásobníkové a průtokové ohřívače vody, akumulační kamna, přímotopné konvektory, osoušeče rukou, tepelná čerpadla, ventilační jednotky a solární zařízení.

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444