Největší realitní franšíza na světě zahajuje svou činnost v České republice

Záběr ze slavnostního ceremoniálu v rezidenci amerického velvyslance.

Záběr ze slavnostního ceremoniálu v rezidenci amerického velvyslance.

V České republice v současné době zprostředkování koupě nemovitostí nepodléhá regulaci. O změnu usiluje návrh nového zákona o realitním zprostředkování, jehož záměrem je z profese realitního makléře učinit vázanou živnost vyžadující odbornou způsobilost. Počtem makléřů největší franšízová realitní společnost Keller Williams, která má po světě 950 Market Center s 184 000 makléři, je na tuto situaci již připravena díky propracovanému systému profesního vzdělávání.

Mezinárodní franšízová realitní společnost Keller Williams v tomto týdnu oficiálně zahájila svoje aktivity v České republice na slavnostním ceremoniálu uspořádaném v rezidenci velvyslance USA. Americké velvyslanectví převzalo nad vstupem Keller Williams na lokální trh záštitu v rámci svého programu podpory společností.

"Jsme rádi, že můžeme přivítat Keller Williams Česká republika do naší stále se rozrůstající globální rodiny," prohlásil William E. Soteroff, prezident mezinárodní divize společnosti Keller Williams Worldwide. "Čeští makléři budou mít přístup k našim prověřeným systémům a  modelům, které jim umožní rozšířit jejich obchodní příležitosti a současně poskytovat klientům profesionální služby na nejvyšší úrovni."

Master franšízantem a řídícím partnerem Keller Williams Česká republika se stala Jana Hrstková. Má za sebou více než dvacet let právní praxe, včetně oblasti nemovitostí. Za ní stojí silný tým manažerů s bohatými zkušenostmi v oblasti obchodu s nemovitostmi, pojišťovnictví, finančních služeb, informačních technologií a v oblasti vzdělávání, tréninků a osobního rozvoje.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Jana Hrstková, řídící partner Keller Williams Česká republika a Jarmila Rádlová, vedoucí Keller Williams Prague Prime.

„Hlavní slogan Keller Williams: ...realitní společnost vybudovaná makléři pro makléře..., ukazuje, kdo je hlavní prioritou a na koho je kladen důraz. Náš přístup k trhu spočívá ve velké míře na modelech, systémech a investicích do lidského kapitálu, což pomáhá realitním makléřům pracovat efektivněji  a současně poskytovat kvalitní  služby svým klientům. Klíčem k tomu je využívání moderních informačních technologií a akcent na vzdělávání.“ řekla Jana Hrstková.

„Cílem Keller Williams v České republice je umožnit nezávislým makléřům využívat výhod a specializovaných systémů poskytovaných na úrovni Market Center. Jedním ze základních principů našeho obchodního modelu je velmi zajímavé́ odměňování makléřů, kdy část provize, kterou odvádí makléř Market Centru, je zastropovaná, přičemž nedochází po zastropování k žádnému omezení poskytovaných služeb ze strany Market Centra.

Zprostředkování koupě nemovitostí nepodléhá v současné době v České republice regulaci. Návrh nového zákona zamýšlí z profese realitního makléře učinit vázanou živnost vyžadující odbornou způsobilost. Keller Williams je již připraven díky propracovanému systému profesního vzdělávání.

Keller Williams rovněž klade důraz na společenskou odpovědnost a každoročně pořádá celosvětovou charitativní akci ‚RED Day‘. Dále je zapojena do řady mezinárodních iniciativ nadace KW Cares,“ uvedla Jana Hrstková.

Oficiální zahájení činnosti Keller Willliams v České republice jde ruku v ruce s otevřením prvního Market Centra v Praze.  je první tuzemskou franšízou, která bude na trhu působit po vedením Jarmily Rádlové.

"Vzhledem k sociálním sítím a internetu jsou klienti o situaci na trhu realit velmi dobře informováni. Pouze společnost, která umí nabídnout svým klientům přidanou hodnotu bude mít šanci uspět na silně konkurenčním trhu i v budoucnosti. Díky kvalitním technologiím a propracovanému systému si myslím, že společnost Keller Williams bude na trhu v České republice úspěšná," dodává Jarmila Rádlová.
05.06.2018 | tz, redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444