Nejčastější stěhování? Mezi Brnem a Prahou i naopak

Mezi Brnem a Prahou po dálnici D1 jezdí pravidelně také oranžové dodávky. Jejich posádka pomáhá lidem s novou etapou života. Jsou to profesionální stěhováci z týmu Martina Skoupého. Mezi dvěma největšími městy v Česku se každý rok stěhují desítky domácností i kanceláří. Co to vše obnáší? Na kolik vás to vyjde? A jak dlouho stěhování mezi Prahou a Brnem zabere?

Z Brna do Prahy za novým životem

Kompletní přestěhování mezi moravskou a českou metropolí se skládá z několika etap. Tou první je příprava stěhování bytu nebo kanceláře spočívající v demontáži nábytku, spotřebičů, postelí a uskladnění oblečení, nádobí, knih a dalších osobních věcí do vhodných přepravních boxů. Druhá etapa stěhování Brno Praha je vynesení veškerých věcí do stěhovacího vozu a samotné stěhování z Brna do Prahy. Třetí a poslední etapa obsahuje bezpečné stěhování nábytku, spotřebičů, krabic a vlastně všeho do nového bytu. Tím to ale pro firmu SB stěhování Brno ještě nekončí. Budete-li chtít, opět vám nábytek smontují a umístí na vámi určené místo. A také odvezou obalový materiál.

Balení a loučení nemusí vždy bolet

O stěhování lidé většinou vědí dlouhou dobu dopředu. Proto je dobré o plánovaném dnu D informovat stěhovací firmu. Díky tomu vám mohou pomoci naplánovat všechny potřebné úkony a poradí nebo pomohou s přípravou na samotné stěhování. Kontaktujte stěhovací firmu tři týdny před tím, než Brnu zamáváte. Do té doby vás čeká velké vytřídění věcí, které máte doma, a to na ty, které potřebujete a na ty, které ne a dají se třeba prodat nebo darovat. Je zapotřebí vyklidit všechny skříně, poličky, zásuvky. Talíře a skleničky se musí dobře zabalit, aby nedošlo k jejich poškození. Tým SB Stěhování Brno se vám postará o demontáž nábytku a také o snesení velkých kusů, jako je postel, gauč, zrcadlo, ale i menších, se kterými se nechcete „tahat“ vy. Ovšem je potřeba toto vše dopředu říct, aby s tím chlapi počítali a vše šlo jako po másle.

Do nového bytu s radostí a podle svého

Malý byt o velikosti 2+1 zvládnou profesionálové přesunout z Brna do Prahy v rozmezí devíti až dvanácti hodin. Všichni víme, že na D1 bývají kolony, takže i s těmi je potřeba počítat, protože mohou prodloužit čas strávený na cestě. Přemýšlíte nad tím, jak přepravit sami sebe a sladit se se stěhováky? Na SB Stěhování Brno se můžete spolehnout a předat jim klíče od bytu, ve kterém plánujete začít nový život. A sami se do něj dopravit po vlastní ose, autem, vlakem, spolujízdou, je to na vás. Na trase stěhování Praha Brno můžete i ušetřit. Protože se jedná o jednu z nejčastějších stěhovacích tras, oranžové dodávky jezdí po D1 často. S firmou Martina Skoupého se můžete domluvit tak, že pokud to bude možné, odvezou vaše věci společně s další várkou jiné domácnosti. Stačí se jen zeptat a firma bude hledat veškeré možnosti.

O vaše věci a nábytek se postarají profíci

Firma SB Stěhování Brno přistupuje ke stěhování velmi pečlivě. Mnohaleté zkušenosti a dobrý systém práce jsou zárukou bezpečné přepravy a také toho, že platí to, co slíbí. Cenu za stěhování budete znát dopředu, žádné překvapení, jak se u některých stává. Autodoprava za stěhování mezi Brnem a Prahou vychází kolem 11 000 Kč. Samotné stěhování bytu 2 + 1 (příprava, balení, nakládka a vykládka) pak přijde okolo 7 000 Kč. Celková cena stěhování bytu Brno Praha se tak u dvoupokojového bytu pohybuje okolo 18 000 Kč. Samozřejmě záleží na dalších faktorech a na službách, které budete chtít využít. Bez obav se ozvěte a s dispečerem proberte vaši představu. Poradí vám, zjistí možnosti, připraví kalkulaci. Stěhování mezi Brnem a Prahou je jejich denní chleba. Spolehněte se na ně.
03.01.2023 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444