Nechte se korunovat králem grilování

Typičtí králové mají své korunovační klenoty, ovšem králové grilování mají naše pomocníky! Grilovací sezóna již klepe na dveře, nenechte se tím zaskočit a otevřete jí již plně vybaveni. Ať už budete grilovat maso, zeleninu či párky, vždy je třeba mít po ruce šikovné produkty, které vám usnadní a zároveň zpříjemní práci. Královské grilovací hostině již nebude nic bránit!

Dózy na marinování

Zejména u grilování je třeba klást velký důraz na přípravu. Neboť jen dobře, přiměřeně dlouho a kvalitně naložené maso je základem neodolatelného steaku, na který celou zimu čekáte… Kouzlo správně naloženého masa na grilování spočívá ve správném poměru oleje a koření, ze kterého vzniká tzv. marináda, která musí obalit každý plátek rovnoměrně. Bohužel občas se stane, že se oleje přidá víc, než je nutné a ten při grilování stéká a připaluje se. O možném vylití nadbytečného oleje z netěsnící dózy ani nemluvě… Předejděte všem těmto nepříjemnostem a pořiďte si dózy na marinování a nakládání nejen masa na grilování, ale i utopenců či hermelínů z ORION – český obchod pro domácnost. Díky pružinovému víčku dózy jsou nakládané potraviny pevně stlačeny, čímž znatelně sníží spotřebu oleje nebo marinády a koření jimi lépe prostoupí. Víčko dózy je opatřené 4 klipy, které nádobu pevně uzavřou, takže nejen, že díky omezenému přístupu vzduchu zajistíte jídlu delší trvanlivost, ale také skvěle poslouží i k převážení. A vylitému oleji je jednou provždy konec! 
 

Chňapka a zástěra

Při grilování nemusíte být oblečeni v kuchařském rondonu, ovšem styloví být můžete. Ať už jste se vrhli na grilování na terase, v přírodě či na balkoně, oblečte se jako praví šéfkuchaři. Kuchyňská zástěra s potiskem ve stylu BBQ, která zároveň ochrání vaše oblečení před nechtěným zašpiněním, dodá vašemu grilovacímu umění špetku luxusu. Pro naprostou dokonalost doporučujeme také kuchyňskou chňapku BBQ, která doladí váš celkový design, navíc zabrání popáleninám a usnadní manipulaci s horkým roštem či nádobím. Ať už jste vy, kdo stojí za přípravou pokrmů nebo jste byli pouze jmenováni do funkce šéfa grilu, v naší grilovací soupravě si vychutnáte pocit opravdových králů grilovací párty. 
 

Steakový příbor

Královský pokrm je hotový, nyní zbývá poslední věc, a to je jeho konzumace. Říkáte si, že to už snad zvládne každý sám, bez jakýchkoliv pomocníků? Ale co když… máte šťavnatý steak, který klasickým kuchyňským nožem prostě neuříznete? To chcete opravdu nechat hosty jíst vaše dokonalé dílo rukama? V ORION – český obchod pro domácnost naleznete speciální steakové příbory – steakové nože si díky zubatému ostří z nerezové oceli hravě poradí nejen s grilovaným masem, ale i např. s klobásami. Steakové vidličky vám pro změnu usnadní nabírání a napichování vaší oblíbené grilovací speciality. Díky atraktivním dřevěným rukojetím se příbory stanou oprávněnou ozdobou každého stolu. 

Nakupujte z pohodlí domova

Tyto a mnoho dalších pomocníků na grilování naleznete také ve více než 80 prodejnách ORION – český obchod pro domácnost po celé České republice.

Proto se můžete po zakoupení daného zboží rozhodnout, zda si ho necháte poslat přímo domů, nebo zvolíte odběrné místo co nejblíže vašemu domovu.

Více informací a nabídku veškerých produktů naleznete na www.oriondomacipotreby.cz.

 
26.04.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444