Navrhněte si svou koupelnu

První místnost, kam vedou po ránu naše kroky, je většinou koupelna. V koupelně začíná a končí každý náš den, a proto chceme, aby byla nejen funkčním, ale i příjemným a harmonickým prostorem. Jak toho dosáhnout?

Jestliže plánujete novou koupelnu, měli byste před samotnou rekonstrukcí dobře promyslet, jaké zařizovací předměty chcete v koupelně mít, jak je rozmístíte a jaké přitom zvolíte materiály a barvy. Ve velké koupelně nejste omezeni prostorem a klidně můžete uvažovat o více umyvadlech nebo dominantních kusech sanity. V případě menších koupelen si určitě budete muset položit otázku, zda v koupelně chcete sprchu, nebo vanu, či zda zvolíte praktický kompromis vany s vanovou zástěnou, která vám umožní pohodlné koupání i sprchování, aniž byste ztratili příliš cenných centimetrů.

Dále je na místě zvážit umístění pračky. Umístit do malé koupelny sanitární zařízení a pračku je často složité, nebo dokonce nemožné. Pračka však může svou funkci stejně dobře plnit v kuchyni nebo třeba v šatní skříni v předsíni.

Jakmile máte jasno, jaké vybavení chcete v koupelně mít, je čas na přesný návrh koupelny. V této fázi vám dobře poslouží plánek koupelny s vystřiženými kousky sanity a nábytku, se kterými své představy snadno přeměníte do konkrétního prostorového řešení. Pokud si ovšem nejste jisti, obraťte se na odborníky. Většina moderních koupelnových studií vám dnes vytvoří 3D návrhy koupelen.

Se zajímavým řešením koupelen přišla společnost RAVAK. Ta již několik let nabízí koupelnové koncepty, což jsou ucelené sestavy sanitárního zařízení a koupelnového nábytku, které mají jednotný design. Přitom nezáleží na tom, zda je vaše koupelna velká nebo malá. RAVAK totiž nabízí řešení pro koupelny všech velikostí.

Koncept Avocado nebo BeHappy představuje chytré řešení pro malé koupelny, kde je třeba počítat každičký centimetr. Ve velkých koupelnách oproti tomu můžete nechat vyniknout výrazným designovým dominantám, jako je například vana Evolution.

Máte rádi současný, stylově čistý design? Koncept 10° navazuje na klasické linie, a přesto se vymyká všem konvencím.

S koupelnovými koncepty RAVAK si snadno navrhnete svou vlastní koupelnu, která bude působit zcela profesionálním dojmem a bude vás těšit i po mnoha letech. 
20.06.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444