Navrhněte si sami svůj dům, interiér i zahradu

Program TurboFLOORPLAN Dům & Interier & Zahrada

Budete stavět nebo rekonstruovat bydlení? Zatím nemáte přesnou představu? Pro dosažení skvělého výsledku je nutné si vše dobře promyslet. Snadno to zvládnete s pomocí programu TurboFLOORPLAN Dům & Interier & Zahrada.

Návrh domu, který naplní vaše představy

Navrhování ve 3D má obrovskou výhodu, představu o bydlení vidíte reálně a snadno provedete změny v návrhu. Bydlení by mělo odrážet hlavně vás samotné. Vaše představy a zvyklosti. Bydlení včetně zařízení interiéru a zahrady si můžete snadno navrhnout v programu TurboFLOORPLAN Dům & Interier & Zahrada. Program je uživatelsky velmi jednoduchý a intuitivní, proto nejsou nutné jakékoliv předchozí zkušenosti s v této oblasti.

Při navrhování celého domu máte naprosto volnou ruku. Po spuštění programu TurboFLOORPLAN Dům & Interier & Zahrada vám průvodce nabídne několik přednastavených variant, jako je základní tvar půdorysu, umístění jednotlivých místností. Všechny tyto nabídnuté varianty můžete dále upravit podle vlastních potřeb a velmi rychle si navrhnete základní konstrukci domu. Pokud máte jasnější představu, můžete rovnou kreslit bez využití průvodce.


Při kreslení zdí vidíte kótu a i po dokončení můžete rozměry zdí upravovat. Ze široké nabídky vyberete okna a dveře, kterým můžete měnit rozměr, tvar, barvu a materiál a snadno je umístíte do interiéru. Strop a střechu opět jen vyberete z nabídky a jedním kliknutím myši umístíte. Nemusíte mít obavy, vše ovládáte nástroji, na které jste zvyklí - myší a klávesnicí. Jakmile je návrh hotový, můžete si vytvořit fotorealistické vizualizace a animace. 
 

Jak bude vypadat zahrada?

Během plánování jistě oceníte pestrou paletu užitečných funkcí, kterou program nabízí. Kupříkladu funkce vytyčení hranic pozemku umožňuje zadat přesný rozměr. Terén je možné zvlnit, vytvořit plošiny atp., abyste se co nejvíce přiblížili realitě. Pro další úpravu terénu využijete opěrné zdi, ploty a brány. Při tvorbě zahrady jsou k dispozici funkce pro tvorbu záhonů, které můžete tvarovat, stejně jako zvolit jejich výplň (mulčovací kůra, písek, štěrk). Cesty a chodníčky upravujete podle potřeby, stanovujete jejich šířku i použitý materiál. Pomocí funkce zavlažování pokryjete vaši zahradu optimálním počtem zavlažovacích trysek. 

Staňte se architekty, přetavte své představy v reálný návrh. Více informací k programu se dozvíte ZDE.

09.05.2023 | PR
  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444