Naučte se vařit kávu

Soutěž o 3 balení zrnkové kávy

Rádi si zajdete na dobrou kávu do kavárny k profesionálnímu baristovi? Chtěli byste se něco více naučit o druzích kávy? Plánujete otevření vlastní kavárny nebo se chcete jen blýsknout v rodině novou zkušeností? Navštivte baristický kurz, kde vás naučí základům přípravy té nejlepší kávy.

Společnost Lucaffe pořádá jednodenní workshop pro nadšené milovníky kávy, kteří to s tímto nápojem myslí vážně. Vybrat si můžete kurz pro začínající baristy i rekvalifikaci pro podnikatele, kteří ji potřebují pro své zaměstnání. 
 

Světem kávy od A do Z

Baristické kurzy se konají každou sobotu a neděli od 11. března do 30. dubna. Účastníkům se bude věnovat profesionální barista Robin Blaschke, který zaškoluje obsluhu v těch nejlepších podnicích. Během jednoho dne se naučíte rozpoznat dobrou kávu, zjistíte, jak ji extrahovat a servírovat. Seznámíte se s různými technikami přípravy a jistě vás nadchne kreslení do mléčné pěny - Latte Art. Pokud vlastníte kávovar, můžete ho s sebou přinést a poradit se s baristou o správném nastavení, užívání nebo údržbě. 
 
A pokud to nechcete kávu vařit jen pro sebe, přihlaste se na 40hodinový rekvalifikační kurz. Naučíte se ty nejnovější dekorační techniky, dovedete k dokonalosti přípravu kávovaru i nastavení mlýnku a připravíte se na zkoušku Mistra kávy. Kurz bude následně uznán jako předpoklad pro získání řemeslné živnosti pro hostinskou činnost, a tak vám výrazně usnadní cestu za vlastní kavárnou.

bydlinekSoutěž o 3 balení kvalitní zrnkové kávy značky Lucaffe
Odpovězte na níže připojenou otázku a zúčastněte se soutěže o zrnkovou kávu. 
Soutěžit můžete do 3.4.2017. Soutěž byla ukončena. Gratulujeme vítězům: Pavla Malá, Michaela Stýskalová a Nikola Ondrušková

Nápovědu najdete na adrese: www.lucaffe.cz.

21.03.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444