Nastal čas uspořádat si domov. Kovové regály jsou řešení

Hledáte způsoby, jak efektivně uspořádat šatník, knihovnu nebo třeba pracovnu? Rozhodli jste se, že v novým roce konečně uděláte pořádek v garáži a dílně? Ideální a stylové řešení nabízejí kovové regály s policemi. Optimálně využijí prostor a zohlední vaše požadavky. Můžete je totiž snadno rozšířit tak, aby vám vždy vyhovovaly.

Dejte své domácnosti řád

Už žádné povalující se předměty po stole a zemi. Rozmanitá nabídka kovových regálů s dřevěnými policemi řady DECO nabízí řešení pro obývací pokoj, ložnici, kuchyni, chodbu i domácí pracovnu. Regály lze snadno přizpůsobit jakémukoliv prostoru, a tak poslouží stejně dobře jako otevřená šatní skříň nebo knihovna. Police z kvalitního dřeva, a robustní regál udrží v bezpečí památečný porcelán po babičce, talíře a další kuchyňské náčiní stejně jako těžké šanony s důležitými dokumenty, příručky a rodinná fotoalba ve vaší pracovně. 

Výhodou policových regálů řady DECO je jejich flexibilita. Kdykoliv můžete regál rozšířit o další modul, přidat police, změnit jeho výšku nebo rozestavění polic. Do sestavy snadno začleníte pracovní stůl například pro notebook. Rázem vytvoříte příjemné prostředí pro příležitostný home office.


Zapomeňte na objemné a těžké skříně a vitríny v obývacím pokoji. Provzdušněte interiér minimalistickými otevřenými regály, do kterých uložíte jen takové předměty, které dennodenně používáte nebo ke kterým máte mimořádný vztah.

TIP: Sestavu regálu můžete také použít jako praktický předěl místnosti. 

 

Už žádný nepořádek. Vytvořte funkční a uspořádaný domov

Řada DECO vedle stabilních regálů nabízí také širokou škálu praktického příslušenství, které zahrnuje úložné plastové boxy, organizéry, zásobníky, kartonové krabice nebo držáky. Veškeré uložené předměty máte vždy při ruce a na očích, přitom přehledně uspořádané. 

 

Jednoduše a přehledně

Úložné regály jsou vyrobeny v moderním minimalistickém designu. Lehce industriální styl zvýrazněný kombinací přírodního dřeva a elegantní černé ocelové konstrukce si bude rozumět s jakýmkoliv interiérem. Díky jednoduchému vzdušnému vzhledu dají regály vyniknout vystaveným předmětům. Všestranné využití najdou v každé místnosti, od obývacích pokojů a kuchyní přes ložnice až po domácí kanceláře. Montáž regálů je velmi snadná a zvládnete ji svépomocí. Na většinu regálů nebudete potřebovat ani nářadí, jsou totiž vybaveny zasouvacím skládacím systémem. 


Více informací najdete na adrese: www.majster-regal.cz.
22.01.2024

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444