Nároky na nábytek se zvyšují. Nemusíte přistupovat na kompromisy

Trend současného bydlení směřuje ke sdílení prostoru. Kuchyně jsou propojovány s obývacími pokoji, domácnost využíváme také jako home office, děti už dávnou nejsou zavřeny jen ve vlastním pokojíčku, ale sdílí společný prostor s rodiči a dalšími sourozenci třeba v obýváku. Může v takových chvílích obstát nábytek? Dokáže splnit naše očekávaní? Pokud je flexibilní a kvalitní, tak samozřejmě ano.

„Tento trend sdílení s sebou nese také zvláštní požadavky na vývoj nábytku," říká Martin Moll, majitel firmy moll, německý výrobce ergonomického nábytku pro děti a dospělé. „Nábytek musí být flexibilně použitelný," zdůrazňuje.

Společnost představila designovou řadu nábytku UNIQUE, která zahrnuje stůl moll T7, židli S6 a S9 a kontejner moll C7.

„V poptávce po nábytku se stále častěji vyskytují požadavky na individuální styl a důležitost designu," říká Martin Moll. „Proto je na řadě moll unique znát velký důraz na kvalitu, ergonomii a dlouhověkost. Nábytek byl vytvořen v duchu hesla 'design pro život'. Variabilita nábytku totiž umožňuje neomezené užívání - rodiči i dětmi zároveň."
 

Stůl T7 - pro každého, kdo si ho zamiluje

Stůl moll T7 si opravdu může zamilovat každý. Stůl charakterizuje ergonomická dokonalost spojená s minimalistickým designem, který najde uplatnění v každém prostředí, doma i v kanceláři, je vhodný pro děti i vytížené podnikatele.

Stoly moll T7 jsou populární pro nadčasový design a především pro schopnost vyhovět každému bez ohledu na věk nebo tělesné proporce. Výšku stolu moll T7 totiž můžete libovolně nastavovat mezi maximálními hodnotami 56 cm - 118 cm. S doplňkovým adaptérem výšku dokonce prodloužíte až na 128 cm. Stůl tak využijí jak děti, tak dospělí. T7 si oblíbila řada manažerů, protože u něj mohou pracovat vsedě i vestoje. T7 rodiče pořizují také pro dospívající děti, se kterými stůl poroste od školního věku až do dospělosti.



Ovládání stolu je snadné. Výšku si dokáže nastavit dítě i senior, a to pouhým stisknutím tlačítka. Díky elektricky poháněnému motoru se stůl okamžitě přizpůsobí výšce uživatele a poskytne mu ideální pracovní prostředí a podmínky pro správné držení těla během jakékoliv činnosti.

Pokud má nábytek bezchybně sloužit i dětem, logicky bude každého zajímat bezpečnost, které věnuje značka moll náležitou pozornost. Pro bezpečnost mluví možnost uzamknutí nastavené výšky.
 
Stůl vás nadchne nejen designem, ale především funkčními prvky. Vedle nastavitelné výšky je to velká zásuvka, která elegantně zapadá do čistého konceptu stolu. Vybírat si můžete ze 4 různých barevných provedení nebo dvou dřevěných dýh. Tak stůl bude vždy vyhovovat současným trendům a osobním preferencím.

Stůl moll T7 můžete kdykoliv snadno přemístit, a to díky kolečkům zabudovaným do nožních úchytek. Jeho výškově vyrovnávací funkce umožňuje postavit stůl i na nerovných podlahách.
 

Jak na zdravé sezení

Pro vytvoření skutečně adekvátních podmínek zdravého pracovního prostředí budete vedle stolu potřebovat i židli. V řadě UNIQUE značka moll představila otočné židle S9 a S6.

Židle by měla vyhovovat sedícímu do sebemenšího detailu. U židlí moll můžete nastavovat výšku a hloubku sedadla i opěradlo. Židle moll S9 dokonce nabízí absolutní svobodu při sezení. Je totiž vybavena inteligentní technologií, která podporuje přirozený pohyb sedícího všemi směry - dopředu, dozadu i do stran, a tak nabízí nekonečné možnosti sezení. Tato otočná židle se dokáže přizpůsobit jakémukoliv uživateli a jeho potřebám. Uživatel, ať už je to dítě nebo vytížený dospělý, bude vždy sedět dynamicky, a přitom zdravě.



Stejně jako u stolu, i u židle je veškeré ovládání velmi snadné a přístupné. Pro nastavení sedadla a opěradla v požadované poloze stačí jednoduché zvednutí páky. Bezpečnost je zaručena stabilní a pevnou konstrukcí a brzdícími kolečky.


Přehled a pořádek 

Stůl a židli z řady UNIQUE dále doplňuje kontejner moll C7, který se s svými dvěma velkými zásuvkami poskytuje dostatek úložného prostoru s přehledným řazením. Vrchní část kontejneru lze navíc opatřit čalouněním, a tak rychle z kontejneru vykouzlíte další prostor k příležitostnému sezení. 

Chcete se o kvalitě nábytku značky moll přesvědčit na vlastní oči? Navštivte prodejce v ČR na těchto adresách.

27.07.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444