Nalaďte se do jarní atmosféry

Dny se konečně prodlužují, a i příroda se probouzí k životu. Proč tedy nedodat svěžesti a jarní nálady i vaší domácnosti?

Obklopte se jarními motivy

Nabuďte sebe i svůj domov potřebnou energií a sáhněte po textiliích s jarními motivy. Nejenže díky nim rázem rozjasníte kteroukoliv místnost, ale především se sami budete v takovém prostředí cítit dobře a odpočatě. Představte si například, že spíte v povlečení připomínající rozkvetlou zahradu nebo třeba připravujete nedělní oběd v zástěře s lučním kvítím. 

Kvalitní materiál = kvalitní spánek

Vedle stylového a působivého vzoru je v případě povlečení rozhodující také použitý materiál. Ten zpravidla rozhoduje o tom, jestli náš spánek pod danou textilií bude kvalitní či nikoliv. Povlečení KLASIK DESIGN je vyrobeno z prvotřídní plátnové tkaniny, jejíž složení tvoří 100% bavlna. Zásadní výhodou tohoto materiálu je schopnost pohlcovat vlhkost, díky čemuž vám zajistí potřebný komfort po celou dobu spánku. Designové provedení navíc dokonale podtrhne váš styl.


Vedle bavlny je pak možné vybírat i ze saténového povlečení. Tato výběrová tkanina v atlasové vazbě si uchovává svůj přirozený lesk a její předností jsou zejména malé nároky na údržbu. Po vyprání stačí satén pořádně vypnout, dokud neuschne, a žehlení už je pak hračkou. V případě nežehlivého saténu se mu dokonce vyhnete úplně. Jeho vlákna totiž mají vysokou schopnost regenerace. V kolekci SATÉN DESIGN a nežehlivý SATÉN PLUS naleznete jen ty nejkvalitnější produkty v dané kategorii.


Vpusťte jaro do celého domu  
Rozpustilou jarní náladu snadno navodíte i v dalších koutech vaší domácnosti. V kuchyni tak nesmí chybět tolik potřebná zástěra či chňapka v květinovém provedení. Nejenže vás uchrání před skvrnami, ale také dodá novou sílu a inspiraci vašemu kuchařskému umění.

V obývacím nebo dětském pokoji pak neopomeňte dekorační povlaky na polštářky v hravém i elegantním stylu, kterými dodáte patřičný šmrnc třeba i starší pohovce. Díky pestrému výběru z nejrůznějších motivů, najdou své uplatnění skutečně v každém interiéru.

 
Více najdete na www.scanquilt.cz!
19.03.2021 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • SCANquilt

    Česká značka SCANquilt s více než 50 prodejnami si zakládá na vysoké kvalitě zboží, dlouhodobě nabízí jeden z nejširších programů lůžkovin a přináší nové designové trendy v bydlení.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444