Nakupujte vánoční dárky tam, kde Ježíšek. V Orionu!

Vánoce jsou tady už za necelé tři měsíce, proto nákup dárků nenechávejte na poslední chvíli a již nyní si vyberte ty, které vaše nejbližší opravdu potěší! Jaké to jsou? Přinášíme úžasné novinky i zaručené tipy, které by se měly objevit pod každým vánočním stromečkem… Orion - český obchod pro domácnost je místem, které splní přání celé vaší rodině.

Přemýšlíte, co by vašim blízkým udělalo k Vánocům radost? Pokud jsou vaší indicií praktické dárky, máte vyhráno! Orion – český obchod pro domácnost je plný krásných a zároveň praktických dárků. Zde naleznete pár tipů na ty, které patří mezi ty nejoblíbenější…

Pravý šperk kuchyně

Nekrásnějším vánočním dárkem pro ženu je jednoznačně drahý šperk. Pokud je vaše přítelkyně, manželka, dcera, maminka či babička v kuchyni jako doma, zaručeně uspějete dárkem v podobě kvalitního nerezového nádobí, které se takovému šperku může s přehledem rovnat. Sada nerezového nádobí ANETT vyniká ve všech zákazníky žádaných oblastech, jako je kvalita, životnost, funkčnost a v neposlední řadě design. Nerezové kastroly a hrnce jsou vhodné pro každou moderní domácnost a jsou ideální cestou k dietní, ekonomické a estetické přípravě pokrmů. Nabízené nádoby jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 a lze je používat na všechny typy spotřebičů. Nákupem luxusní sady nerezového nádobí ANETT z Orionu – českého obchodu pro domácnost, posunete kulinářské umění každé kuchařky o třídu výš.  

Sázka na jistotu! 

Mezi dárky s vysokou užitnou hodnotou, které ocení zejména mladá zařizující se domácnost, jsou jednoznačně sady kvalitních nerezových příborů. Ty rozhodně nezůstanou zapomenuty pod stromečkem či ve skříni, neboť příborů není nikdy dost! Doporučujeme sadu 24 ks kvalitních nerezových příborů s jemným dekorem PERTH CR. Švýcarská kvalita, preciznost provedení, kvalitní nerezová ocel, a navíc dárkové balení, to vše dělá z této sady ideální a „neobyčejný“ vánoční dárek.

Pokud vás vidina praktických vánočních dárků do kuchyně nadchla, nebo jen máte kolem sebe samé milovníky dobrého jídla, nenechte si ujít ani další produkty z nabídky Orion – českého obchodu pro domácnost. Dárky v podobě domácích pomocníků mohou být mnohem zajímavější, než se na první pohled může zdát. Například talíře a misky z opálového skla PARMA nebo sklenice na víno SANDRA patří již tradičně k nejvděčnějším dárkům, které doma vaši blízcí společně s vámi zaručeně využijí i během celého roku.

Další tipy na dárky naleznete i v novém vánočním katalogu podzim - zima, který je k vyzvednutí na prodejnách, ke zhlédnutí na e-shopu, případně si o něj můžete napsat na zasilka@orion.lit.cz.
Více jak 80 prodejen po celé ČR zároveň slouží i jako odběrná místa. 


Více informací na www.oriondomacipotreby.cz 
05.10.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444